1. Smidrus nuplaukite. Sumedėjusias dalis pašalinkite, perpjaukite į kelias dalis. 2. Papriką supjaustykite juostelėmis. 3. Apkepinkite smidrus ir papriką. Vis pamaišydami leiskite jiems gražiai apkepti ir suminkštėti. Pabaigoje įberkite truputį druskos bei pipirų. 4. Lašišą supjaustykite smulkiais gabaliukais, česnaką sukapokite, viską sumaišykite ir, taip pat, apkepinkite su smidrais...

1.Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertų sultis, palaikykite 10 minučių. 2. Nuvarvinkite vandenį nuo tuno ir sudėkite į dubenį, išskirstykite šakute. 3. Nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite morką, nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei krapus. Sudėkite į dubenį su tunu. 4. Įberkite druskos, pipirų, įdėkite...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Burokėlius ir morkas supjaustykite nedideliais gabalėliais. 3. Kepkite orkaitėje apie 30 minučių, kol daržovės suminkštės. 5. Lėkštėje tiekite špinatus, dėkite pjaustytus silkės gabaliukus ir keptas daržoves. Pagardinkite druska pipirais ir smulkintais svogūnų laiškais. 6. Pasiruoškite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus...

1. Agurką ir papriką supjaustykite juostelėmis, sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite į lėkštę. 2. Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais, dėkite ją ant daržovių. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis pagal skonį ir prieskoniais....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Burokėlį supjaustykite storais griežinėliais. 3. Marinatui į matavimo puodelį supilkite apelsino sultis ir žievelę, taip pat, klevų sirupą, krapus, druską, pipirus ir viską gerai išplakite. 4. Į kepimo indą sudėkite žuvį ir burokėlį. Svogūną supjaustykite griežinėliais ir berkite ant žuvies....

1. Dideliame puode apkepinkite smulkintą svogūną, plonais griežinėliais supjaustytus saliero stiebus ir morką. Pakepinkite, vis pamaišydami, kelias minutes, kol suminkštės. 2. Suberkite smulkiai kapotas česnako skilteles ir pakepinkite dar minutę, kol paskleis aromatą. 3. Suberkite žiedynais išskaidytą žiedinį kopūstą, prieskonius, supilkite sultinį. 4. Padidinę ugnį leiskite užvirti,...

1. Lęšius užmerkite su šiltu vandeniu bent pusvalandžiui, tuomet, sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, turi gautis skysta lietinių masė. Pagardinkite druska ir pipirais. 2. Iškepkite lietinį. 3. Įdarui supjaustykite lašišą, saulėje džiovintus pomidorus, avokadą. krapus. Įdarykite keptą lietinį, dėkite paruoštą įdarą, apšlakstykite citrinos sultimis, krapais, špinatais...

1. Tuną sutrinkite, sumaišykite su išplaktu kiaušiniu, majonezu, miltais, prieskoniais ir krapais. Masė turi gautis pakankamai tiršta. 2. Kepkite vaflinėje arba keptuvėje, kol gražiais apskrus. 3. Pasiruoškite padažą, avokadą sutrinkite, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, svogūnų laiškais, druska ir pipirais. 4. Vafliukus patiekite su padažu ir mėgiamomis...

1. Kiaušinį išplakite, įmaišykite tarkuotą sūrį ir migdolų miltus. Viską gerai sumaišykite, turi gautis gan tiršta masė. Kepkite įkaitintoje vaflinėje, keptuvėje arba orkaitėje, kol gražiai apskrus. 2. Varškę sutrinkite ir sumaišykite su smulkintais saulėje džiovintais pomidorais. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir smulkintomis petražolėmis. 3. Pusę avokado supjaustykite...

1. Brokolius išskirstykite mažais gabaliukais ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Perliekite šaltu ir leiskite nudžiūti. 2. Pomidorus supjaustykite gabaliukais ir dėkite į dubenį kartu su varške. Taip pat, sudėkite brokolius bei susmulkintus svogūnų laiškus. 3. Viską išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais....