1. Sutrinkite elektriniu trintuvu visus padažui skirtus ingredientus. 2. Nulupkite apelsiną ir supjaustykite pusžiedžiais, supjaustykite braškes. 3. Dėkite į lėkštę salotų lapus, špinatus, apelsiną, braškes, apiberkite graikiniais riešutais ir apliekite padažu....

1. Plaktuvu, ar trintuvu, gerai išplakite visus padažui skirtus ingredientus. 2. Peiliu susmulkinkite graikinius riešutus. 3. Smulkiai supjaustykite kumpį, spanguoles ir sumaišykite su fetos sūriu. 4. Drėgnomis rankomis formuokite rutuliukus ir apvoliokite juos riešutuose. 5. Dėkite į lėkštę salotas, rutuliukus, apiberkite uogomis ir apliekite padažu....

1. Visus žalumynus, išskyrus gražgarstę, stambiai supjaustykite. 2. Pomidorą ir agurką susmulkinkite nedideliais gabalėliais. 3. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, pilkite alyvuogių aliejų ir citrinų sultis. Atsargiai sumaišykite. 4. Tada sudėkite nesmulkintus gražgarstės lapus ir dar kartą lengvai sumaišykite....

1. Smulkiavaisius pomidorus perpjaukite pusiau, riešutus susmulkinkite. 3. Svogūną smulkiai supjaustykite. Sudėkite nesmulkintus gražgarsčių lapus ir viską sumaišykite su aliejumi. 5. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Prieš patiekiant apšlakstykite obuolių actu....

1. Ant lėkštės klokite salotų lapus. 2. Nulupkite greipfruto odelę, pašalinkite viską, kad liktų tik greipfruto minkštimas. 3. Paruoškite padažą. Iš vienos greipfruto skiltelės išspauskite sultis, įpilkite į jas alyvuogių aliejų ir suberkite pipirus. Labai  gerai išmaišykite. 4. Sudėliokite greipfruto skilteles ant salotų lapų lėkštėje. 5. Ant viršaus pašlakstykite padažu, užbarstykite tarkuoto sūrio ir smulkintų riešutų....

1. Kiaušinius užpilkite karštu vandeniu ir virkite 8-9 minutes. 2. Nuplautus ridikėlius supjaustykite apvaliais griežinėliais. 3. Supjaustytus laiškinius svogūnus ir krapus suberkite į ridikėlius. 4. Kiaušinius atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir suberkite į ridikėlius. 5. Sumaišykite su šaukštu alyvuogių aliejaus. Gardinkite druska ir pipirais....

1. Supjaustykite agurkus ir smulkiavaisius pomidorus, sumaišykite su saulėgrąžų daigais. 2. Paruoškite padažą: į alyvuogių aliejų suberkite ispaninio šalavijo sėklas, sudėkite susmulkintą česnaką, įberkite truputį druskos ir Provanso žolelių. 3. Pagardinkite paruoštas salotas padažu....