1. Sutarkuokite cukiniją. Palikite nusistovėti, išpilkite susikaupusį skystį. 2. Stambiai supjaustykite bananą ir sudėkite su visais likusiais produktais į maisto trintuvą. 3. Trinkite tol, kol gausite vientisą masę. Sumaišykite ją su cukinija. 4. Kepkite gerai įkaitusioje keptuvėje ant vidutinės kaitros. 5. Neskubėkite, blynelius apversti turi būti lengva, o jeigu...

1. Išvirkite lęšius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną ir morką. Kepkite keletą minučių, kol daržovės suminkštės, bet išliks traškios. 3. Į dubenį sudėkite lęšius, smulkiai pjaustytą mėlynąjį kopūstą, keptą svogūną ir morką, suberkite šviežias žoleles, supilkite...

1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, stambiai supjaustykite ir apvirkite sūriame vandenyje 8-10 minučių. 2. Nupilkite karštą vandenį, užpilkite šaltu ir vėl gerai nukoškite. 3. Žiedinius kopūstus, išspaustus česnakus, nuluptus ir supjaustytus agurkus, alyvuogių aliejų sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais. Jei masė per tiršta - įpilkite...

1. Mangą ir agurką nulupkite, pasmulkinkite, dėkite į trintuvą. 2. Visus ingredientus, išskyrus gysločio luobeles, sutrinkite iki vientisos masės. Kokteilio tirštumą reguliuokite augalinio pieno kiekiu. 3. Į kokteilį įmaišykite gysločio luobeles, leiskite kelias minutes pastovėti....

1. Krevetes pasūdykite ir apkepinkite keptuvėje su česnaku. 2. Apvirkite smidrus kelias minutes (prieš tai nupjaustykite kietąją jų dalį). Supjaustykite į kelias dalis. 3. Pomidoriukus perpjaukite pusiau. 4. Daržoves sumaišykite su apkepintomis krevetėmis. Pagal skonį apšlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite krapais. Pagardinkite druska, pipirais. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar...

1. Šviežias bulves kruopščiai nuplaukite, bet neskuskite. Apvirkite jas pasūdytame vandenyje (apie 10 minučių, kol suminkštės, svarbu - nepervirkite). Atvėsinkite. Supjaustykite griežinėliais ir šiek tiek apkepkite keptuvėje. 2. Smidrų kotelius nupjaukite. Likusią dalį perpjaukite per pusę. Sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir apvirkite 3–4 minutes. Ištraukite...

1. Varškę sutrinkite ir sumaišykite su graikišku jogurtu bei aguonomis. 2. Braškes susmulkinkite. 3. Paruoštus ingredientus sluoksniuokite dubenėlyje arba stiklinėje - dėkite ⅓ varškės, apibarstykite kakava ir klokite smulkintas braškes, tuomet - vėl sluoksnį varškės, kakavos ir šilauogių. Paskutiniu sluoksniu sudėkite varškę, kakavą, o ant viršaus išdėliokite...

1. Mangą ir papriką supjaustykite kubeliais. 2. Viską sumaišykite su nusausintomis pupelėmis ir kukurūzais. 3. Pagardinkite prieskoniais, citrinos sultimis ir petražolėmis. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis neribojamas....

1. Sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite mėlynąjį kopūstą. 2. Lėkštėje sumaišykite kopūstą su špinatais, šilauogėmis, spanguolėmis, moliūgų sėklomis ir avinžirniais. 3. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite ir apipilkite salotas. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis neribojamas....

1. Avokadus supjaustykite stambiais kubeliais, pomidorus – pusiau. 2. Svogūną supjaustykite plonais žiedais ir perplaukite šaltu vandeniu, kad nebūtų tokie aitrūs. 3. Pjaustytas daržoves sumaišykite su pupelėmis. 4. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir pagardinkite druska, pipirais ir petražolėmis. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis...