1. Išplakite kiaušinius, įberkite truputį druskos (jei norisi saldumo - įpilkite porą šaukštų klevų sirupo). 2. Į išplaktus kiaušinius suberkite miltus, įpilkite pieno ir supilkite išlydytą sviestą. 3. Viską gerai išmaišykite ir kepkite blynelių keptuvėje. 4. Sutrinkite braškes ir patiekite prie blynelių....

1. Špinatus susmulkinkite ir sumaišykite su natūraliu jogurtu. 2. Gautą masę sumaišykite su kiaušiniu, tarkuotu sūriu ir prieskoniais. 3. Įkaitinkite vaflių keptuvę, patepkite nedideliu kiekiu sviesto, pilkite vaflių masę ir kepkite, kol šiek tiek apskrus. Atidarykite keptuvę, leiskite vafliams šiek tiek atvėsti, kad sukietėtų sūris, tuomet išimkite. 4....

1. Sutarkuokite cukiniją ir morką. 2. Smulkiai supjaustykite papriką. 3. Išplakite kiaušinį. Į plakinį įmaišykite miltus, paruoštas daržoves ir varškę. Viską išmaišykite, pagardinkite prieskoniais ir dar kartą gerai išmaišykite. 4. Blynelius kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su natūraliu jogurtu arba grietine....

1. Kriaušę ir špinatus sutrinkite elektriniu trintuvu. 2. Sudėkite likusius ingredientus ir gerai išmaišykite. 3. Kepkite gerai įkaitintoje ir pateptoje aliejumi keptuvėje, kol gražiai parus. 4. Galite patiekti su padažu, pagamintu kriaušę trintuvu sutrynus su špinatais, arba su šaldytais trintais vaisiais, ar uogomis....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Nulupkite moliūgą ir supjaustykite kubeliais. 3. Sudėkite į skardą ir pakepkite orkaitėje 10 minučių. 4. Kol kepa moliūgas, išvirkite bolivines balandas kaip nurodyta ant pakuotės. 5. Apkeptą moliūgą sutrinkite. 6. Į moliūgo masę įmuškite kiaušinį, įdėkite miltų, sudėkite išvirusias bolivines balandas, pagardinkite...