1. Agurką ir avokadą supjaustykite, sumaišykite su kefyru, balzamiko actu, alyvuogių aliejumi ir česnaku. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Atidėkite šaltai. 2. Vynuoges ir pomidorus perpjaukite pusiau. Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais, krapus ir aitriąją papriką pasmulkinkite. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. 3. Ant trintos...

1. Konservuotus avinžirnius sumaišykite su prieskoniais. Apkepkite keptuvėje kelias minutes, kol apskrus. 2. Agurką supjaustykite storesniais griežinėliais. 3. Avokadą sutrinkite, įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. 4. Paruoštą masę tepkite ant agurko griežinėlių, ant viršaus dėkite keptus avinžirnius. 5. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis....

1. Kokosų aliejų ištirpinkite kartu su klevų sirupu. Suberkite avižinius dribsnius ir maišydami pakaitinkite kelias minutes. 2. Pusę paruoštos dribsnių masės pilkite į forminį indą. Atidėkite. 3. Riešutų sviestą ištirpinkite su šokoladu. Pagardinkite vanilės ekstraktu. 4. Skystą šokolado masę pilkite ant avižinių dribsnių, leiskite šiek tiek sustingti ir...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Tofu supjaustykite stambiomis lazdelėmis ir gerai nusausinkite. Dėkite ant kepimo skardos. Kiekvieną patepkite aliejumi ir pabarstykite sezamų sėklomis, druska ir pipirais. Kepkite apie 15 minučių, arba kol paruduos. 3. Brokolį trumpai apvirkite pasūdytame vandenyje, tada nupilkite vandenį, kuriame...

1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros, su vėjelio funkcija. 2. Nuplautas, neskustas bulves sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Peiliu kelis kartus subadykite kiekvieną bulvę. Aptepkite alyvuogių aliejumi. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 35 minutes, kol suminkštės. 3. Išlydykite sviestą, sumaišykite su druska ir pipirais...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Dubenyje sumaišykite vištienos blauzdeles su visais prieskoniais, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, įtarkuokite citrinos žievelę ir česnaką. 3. Galima kepti iš karto, bet geriausia būtų pamarinuoti bent valandą. 4. Blauzdeles išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite apie 35 minutes, praėjus pusei...

1. Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Dėkite špinatus, pilkite kokosų pieną, medų ir prieskonius, viską pakaitinkite. 3. Berkite virtus grikius ir viską gerai išmaišykite, kad skoniai susijungtų. 4. Tiekite lėkštėje, gardinkite smulkintomis pistacijomis ir granato sėklomis....

1. Morką ir cukiniją sutarkuokite arba supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais viską apkepinkite keptuvėje, kol suminkštės. Pagardinkite prieskoniais. 2. Tiekite lėkštėje, šalia išdėliokite nedideliais gabalėliais pjaustytą silkės filė ir per pusę pjaustytus pomidoriukus. 3. Pagardinkite druska, pipirais ir citrinos sultimis. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis...