1. Grikius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis petražolėmis, baziliku ir raudonėliu. 2. Česnaką, svogūną, baklažaną ir pomidorus šiek tiek pakepkite keptuvėje. 3. Sultinio kubelį išmaišykite 50 mililitrų karšto vandens ir supilkite ant daržovių. 4. Suberkite visus prieskonius, viską gerai išmaišykite. 5. Patiekite lėkštėje grikius,...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Vištieną ir cukiniją supjaustykite kubeliais. 3. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis, aliejumi, klevų sirupu, druska, pipirais, prieskoniais ir užpilkite ant vištienos ir cukinijos. Gerai išmaišykite ir palikite kuriam laikui pasimarinuoti. 4. Ant medinių iešmelių sluoksniuodami verkite vištieną ir cukiniją. 5....

1. Vištienos krūtinėlę pakepkite keptuvėje su druska ir pipirais apie 8-10 minučių. 2. Atskirai pakepkite supjaustytą obuolį, kol jis pradės karamelizuotis. 3. Užpilkite ant obuolio garstyčias ir obuolių sidro actą, dar šiek tiek pakepkite. 4. Cukiniją sutarkuokite ilgais šiaudeliais, užberkite čiobrelio. Ant viršaus dėkite vištieną bei obuolius....

1. Įkaitinkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190 temperatūros. 2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite labai plonais griežinėliais. 3. Česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais, kokosų pienu ir vienu šaukštu alyvuogių aliejaus. 4. Užpilkite gautą mišinį ant bulvių ir gerai išmaišykite, kad kiekvienas griežinėlis pasidengtų padažu. 5. Likusiu šaukštu alyvuogių aliejaus...

1. Žiedinį kopūstą supjaustykite stambiomis dalimis ir pavirkite 10 minučių. 2. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, pievagrybius supjaustykite ketvirčiais. 3. Pakepkite svogūną keptuvėje 1 minutę. Suberkite pievagrybius, pakepkite 4-5 minutes. 4. Suberkite prieskonius, petražoles ir česnaką, pakepkite dar 1-2 minutes. 5. Išvirusį žiedinį kopūstą sutarkuokite, pabarstykite druska ir pipirais, patiekite...

1. Brokolį išskaidykite žiedynais ir nuplikykite verdančiu vandeniu, palaikykite kelias minutes, kad suminkštėtų. Nupilkite vandenį ir atvėsinkite. 2. Konservuotus avinžirnius nusausinkite ir sumaišykite su paprikos milteliais, druska ir pipirais. Šiek tiek apkepinkite keptuvėje, kol apskrus. 3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sumaišykite su brokoliu, avinžirniais ir džiovintomis spanguolėmis. 4....

1. Avokadą, agurką ir svogūną supjaustykite. 2. Salotos lapus ir petražoles susmulkinkite. 3. Aliejų, garstyčias, citrinos sultis, medų ir druską gerai išmaišykite. 4. Į indą sudėkite avinžirnius, petražoles, svogūnus, avokadus, agurkus ir salotas. Užpilkite padažu....