1. Išvirkite lęšius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Morką supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepinkite keptuvėje kartu su kapotu česnaku. Pagardinkite druska, pipirais ir kajeno pipirais. 3. Lėkštėje tiekite gražgarstes, virtus lęšius ir keptas morkas. 4. Pasigaminkite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus ir apliekite salotas. 5. Pagal skonį pagarardinkite...

1. Elektriniu trintuvu sutrinkite datules, 2 v.š. riešutų sviesto, kanapių branduolius ir riešutus iki klampios masės. 2. Imkite po nedidelį gabalėlį gautos masės ir įspauskite jį į keksiuko formelės dugną, kad gautųsi pagrindas. Dėkite į šaldiklį, kol ruošite kremą. 3. Mirkytus anakardžius berkite į trintuvo indą, ten...

1. Nedideliame prikaistuvyje užkaitinkite pusę kokosų pieno kiekio ir suberkite 4,5 a.š. „agar agar“. Kaitinkite ant nedidelės ugnies maišydami, kol „agar agar“ visiškai ištirps – tai gali užtrukti iki 10 minučių. 2. Supilkite likusį kokosų pieną, išmaišykite, o tada išpilstykite gautą mišinį į paruoštus indelius. 3. Dėkite...

1. Riešutus, datules ir miltus sutrinkite elektriniu trintuvu, kol gausis klampi masė. Išklokite kepimo popierimiu skardą ir dėkite gautą masę, gerai prispauskite, kad gautųsi torto pagrindas. Dėkite į šaldiklį kol gaminsite kremą. 2. Želatiną sudėkite į puodelį, užpilkite šaltu vandeniu, sumaišykite. Į didesnį dubenį įpilkite karšto...

1. Burokėlį smulkiai sutarkuokite arba sutrinkite elektriniu trintuvu. 2. Kiaušinius išplakite ir sumaišykite su augaliniu pienu, burokėliu. Pagardinkite druska ir pipirais. 3. Supilkite miltus ir viską gerai permaišykite. Leiskite pastovėti kelias minutes. Jei masė per skysta, įpilkite daugiau miltų. 4. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai...

1. Dideliame dubenyje sutrinkite prinokusį bananą šakute. 2. Prie banano masės pilkite pieną, sezamų pastą, sirupą. Išmaišykite. 3. Indelyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską. 4. Birius produktus berkite prie skystų, įmaišykite uogas. 5. Keptuvėje įkaitinkite riebalus, dėkite po šaukštą tešlos ir iškepkite blynus. 6. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus, tiekite...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipnsių temperatūros. 2. Nedideliais gabalėliais supjaustykite žiedinį kopūstą, papriką, morką ir svogūnus. Paskleiskite ant popieriumi išklotos skardos kartu su nelupta česnako skiltele. 3. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite pipirais, čiobreliais, nepagailėkite druskos. 4. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių, kol daržovės suminkštės ir gražiai apskrus. 5....

1. Porus supjaustykite pusžiedžiais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Česnaką nulupkite ir sukapokite. 2. Puode apakepkite pjaustytus porus su česnaku. Tada supilkite sultinį, užvirkite ir suberkite pjaustytas bulves. Virkite dar apie 10 minučių, kol bulvės suminkštės. 3. Išvirusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Pagardinkite...

1. Į trintuvą supilkite kefyrą, dėkite smulkintą avokadą, agurką ir viską gerai sutrinkite iki vientisos masės. 2. Sriubą pilkite į dubenį. Ridikėlius ir svogūno laiškus pasmulkinkite ir įmaišykite į kefyro sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį....