1. Žuvį, česnako skiltelę ir pusę svogūno sutrinkite arba sumalkite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, berkite druską ir pipirus ir dar kartą gerai sumalkite. 2. Drėgnomis rankomis formuokite kotletukus ir apkepkite keptuvėje. 3. Susmulkinkite likusį svogūną, česnaką ir pakepinkite svieste. Suberkite dalį žirnelių, pilkite kokosų pieną, pagardinkite...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Aliejumi patepkite foliją ir dėkite ant jos žuvį. 3. Stambia tarka sutarkuokite morką. Brokolį išardykite žiedynais. Dėkite daržoves šalia žuvies. 4. Pasūdykite ir viską apšlakstykite aliejumi. 5. Kruopščiai suvyniokite į foliją, kad kepant neišgaruotų drėgmė. Kepkite orkaitėje arba garų puode apie...

1. Išvirkite krevetes. 2. Supjaustykite burokėlius plonais griežinėliais ir sudėkite juos į lėkštę. 3. Avokadus supjaustykite riekelėmis ir sudėkite juos ant burokėlių. 4. Likusius ingredientus sutrinkite elektriniu trintuvu. 5. Gautu padažu apliekite salotas. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Supjaustykite daržoves, krevetes ir sumaišykite viename dubenyje su trupučiu alyvuogių aliejaus. 2. Apibarstykite viską migdolais ir tailandietiškų prieskonių mišiniu, pasūdykite. 3. Užpilkite alyvuogių aliejaus ir dar kartą viską išmaišykite....

1. Užvirinkite vandenį, ant puodo uždėkite sietelį ir jame garinkite lašišą 8 minutes. 2. Pupeles apvirkite puode, kol šiek tiek suminkštės. 3. Kitame puode išvirkite kiaušinį 6 minutes. 4. Kol viskas verda, smulkiai supjaustykite alyvuoges. Pusę jų sumaišykite su grietine ir mėgstamais prieskoniais. 5. Išvirusias pupeles sumaišykite su paruoštu...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Žuvį susmulkinkite trintuvu. 3. Brokolį nuplaukite, išskirstykite žiedeliais, sudėkite į susmulkintą žuvį. Ten pat muškite kiaušinį, berkite pipirų, druskos. Viską  kartu susmulkinkite. 4. Paruoštą masę dėkite į kepimo formelę ir apiberkite tarkuotu sūriu. 5. Kepkite orkaitėje apie 25 minutes. Vietoje orkaitės galite naudoti garų puodą. 6....

Vištienos filė supjaustykite ir apibarstykite prieskoniais. Apkepinkite keptuvėje su ghee sviestu. Kai vištiena apkeps, sudėkite riekelėmis pjaustytą obuolį, garstyčias ir supilkite obuolių sultis su vandeniu. Viską troškinkite 10-15 minučių....

1. Morką, salierą, svogūną ir česnaką sutrinkite trintuvu ir pagardinkite druska ir pipirais. 2. Drėgnomis rankomis iš maltos mėsos formuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje. 3. Sluoksniuokite pomidoro riekę, salotos lapą, žalumynus, agurką, kotletuką, avokado puselę, vyšninį pomidoriuką ir susmeikite viską smeigtuku. 4. Valgykite su agurkų, ar mėgstamu padažu....