1. Lašišą paruoškite, apšlakstykite citrina ir apibarstykite druska. Lašišos odelę palikite. 2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite lašišos gabalėlius odele į apačią ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, šaukštu vis palaistydamos kepsnių viršų karštu aliejumi iš keptuvės.  3. Sutarkuokite agurką, sukapokite česnaką ir sumaišykite su jogurtu. Dėkite ant...

1. Sutarkuokite burokėlį, supjaustykite silkę ir susmulkinkite svogūną. 2. Susmulkintus ingredientus sumaišykite su trupučiu aliejaus, pagardinkite druska. 3. Sausoje keptuvėje 2 minutes pakepinkite riešutus ir suberkite ant silkės ir burokėlių.   REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Nuplaukite mėsą, ištrinkite prieskoniais ir aptepkite jogurtu. Tokiame marinate palikite bent 3 valandoms. 3. Išmarinuotą mėsą sudėkite į skardą ant folijos ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. (galima ir keptuvėje). REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Ant mažos ugnies keptuvėje pašildykite alyvuogių aliejų. Įdėkite pjaustytą svogūną ir pakepkite. Tuomet, dėkite išspaustą česnaką ir dar pakepkite. Pilkite citrinos sultis ir viską sumaišykite. 2. Pridėkite ciberžolės bei imbiero ir viską sumaišykite. Įpilkite kokosų pieną. Pagardinkite druska bei pipirais. Tuomet, viską supilkite į puodą....

1. Išmirkytus žirnius berkite į puodą, užpilkite vandeniu, užvirkite. 2. Ugnį sumažinkite ir pridengę dangčiu virkite tol, kol išvirs. 3. Nupilkite beveik visą vandenį ir sutrinkite elektriniu trintuvu. 4. Dėkite sviestą, papipirinkite, padruskinkite ir dar kartą pertrinkite....