1. Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Svogūną, česnaką ir moliūgą pakepkite keptuvėje apie 5 minutes. 3. Suberkite prieskonius ir supilkite citrinos sultis, viską gerai išmaišykite. 4. Pomidorus kelias minutes pakepkite atskirai. 5. Patiekiant apibarstykite moliūgų sėklomis, baziliko ir šalavijo lapeliais....

1. Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Anakardžius susmulkinkite. 3. Avokadą, citrinos sultis, baziliką, alyvuogių aliejų ir česnaką sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. 4. Sumaišykite makaronus su gautu padažu. 5. Patiekiant apibarstykite anakardžiais....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 1. Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, pamaišykite, kad nesukibtų ir palikite apie 15 minučių, kad sėklos išbrinktų. 2. Grybus išskobkite. 3. Svogūną ir česnaką trumpai pakepkite keptuvėje. 4. Suberkite špinatus ir pakepkite, kol jie susileis. 5. Įpilkite kokosų kremą, įberkite druskos...

1. Grybus, porą ir svogūną susmulkinkite maisto trintuvu. 2. Suberkite prieskonius ir ispaninio šalavijo sėklas, palaukite apie 15 minučių, kol sėklos išbrinks. 3. Formuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje po 8-9 minutes iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis neribojamas....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Daržoves supjaustykite gabaliukais (kad būtų tinkami suverti ant iešmelio). 3. Medų, garstyčias ir sojų padažą sumaišykite su prieskoniais ir gautu mišiniu ištepkite daržoves. 4. Kepkite orkaitėje apie 15 minučių.   REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis neribojamas....

1. Svogūną pasmulkinkite ir trumpai pakepkite keptuvėje. 2. Sudėkite pievagrybius, briuselinius kopūstus, supilkite daržovių sultinį, kokosų pieną, suberkite visus prieskonius ir patroškinkite apie 5 minutes. REKOMENDUOJAME Papildomai įsidėti mėgstamų daržovių, žalumynų ar salotų. Jų kiekis neribojamas....

1. Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Česnaką trumpai pakepkite keptuvėje. 3. Cukiniją susmulkinkite kubeliais, žirnių ankštis perpjaukite pusiau ir pakepkite 5 minutes kartu su česnaku. 4. Sudėkite smulkintus pievagrybius ir dar kelias minutes pakepkite. 5. Supilkite kokosų pieną, riešutų sviestą ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir supilkite...

1. Pastarnokus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virkite apie 15 minučių, kol suminkštės. 2. Išvirusius pastarnokus sudėkite į maisto trintuvą, įpilkite augalinio pieno, įberkite žiupsnelį druskos ir sutrinkite iki vientisos masės. 3. Svogūną ir česnaką trumpai pakepinkite keptuvėje. 4. Suberkite brokolius ir grybus, dar kelias minutes pakepkite. 5. Apliekite sojų...