16 Lap -Silkė su burokėliais
Ingredientai:
2 silkės filė
1 burokėlio
1 morkos
(saujos) špinatų
saujos svogūnų laiškų
druskos, pipirų pagal skonį
2 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 a.š. skysto medaus
1 a.š. balzaminio acto
1/2 a.š. rozmarino
2 silkės filė
1 burokėlio
1 morkos
(saujos) špinatų
saujos svogūnų laiškų
druskos, pipirų pagal skonį
2 v.š. alyvuogių aliejaus užpilui (geriau šaltai spausto)
1 a.š. skysto medaus
1 a.š. balzaminio acto
1/2 a.š. rozmarino
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
- Burokėlius ir morkas supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Kepkite orkaitėje apie 30 minučių, kol daržovės suminkštės.
- Lėkštėje tiekite špinatus, dėkite pjaustytus silkės gabaliukus ir keptas daržoves. Pagardinkite druska pipirais ir smulkintais svogūnų laiškais.
- Pasiruoškite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus ir apliekite salotas.
No Comments