1. Moliūgą pasmulkinkite ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. 2. Iškepusį moliūgą sutrinkite elektriniu trintuvu iki tyrės. 3. Į dubenį pilkite moliūgų tyrę, pieną, aliejų, citrinos sultis, sirupą ir su 3 šaukštais vandens sumaišytus linų sėmenis. Viską gerai išmaišykite. 4. Avižinius dribsnius susmulkinkite...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Cukiniją užpilkite karštu vandeniu, palaikykite 10 minučių ir nupilkite vandenį. 3. Perpjaukite cukiniją išilgai pusiau, išimkite sėklas, palikdami nestorus šonus. 4. Pakepinkite keptuvėje smulkintus svogūnus ir papriką. 5. Krevetes sumaišykite su išspaustu česnaku, druska, pipirais, nutarkuota citrinos žievele, kepintomis daržovėmis. 6. Šiuo...

1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite, kol pagels. 2. Sudėkite špinatus ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes. 4. Suberkite susmulkintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir kepkite dar 2 minutes. 5. Suberkite krevetės, išmaišykite ir kepkite 3 minutes. 6. Sudėkite konservuotus avinžirnius, uždenkite ir viską pakaitinkite...

1. Baklažaną supjaustykite juostelėmis, apibarstykite druska ir atidėkite kelioms minutėms. Po to nusausinkite servetėle. 2. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis, svogūną žiedais, morką sutarkuokite. 3. Keptuvėje apkepinkite pievagrybius, tuomet berkite likusias daržoves. Maišydami kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Pagardinkite sojų padažu, pipirais. 4. Tiekite lėkštėje, ant viršaus dėkite smulkintus pomidorus,...

1. Pasmulkinkite kopūstus, apelsiną ir sudėkite į dubenį. Sumaišykite. 2. Tuomet įberkite pistacijų, džiovintų aviečių, apšlakstykite balzaminiu actu ir klevų sirupu. Pagal skonį gardinkite druska ir pipirais. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Dubenėlyje sumaišykite paprikos miltelius, medų ir aliejų. Užpilkite ant avinžirnių, gerai išmaišykite ir kepinkite keptuvėj, kol apskrus. 2. Lėkštėje išdėliokite smulkintus salotų lapus, pjaustytus mangą ir avokadą. Ant viršaus berkite keptus avinžirnius. 3. Pagal skonį apšlakstykite citrinos sultimis, smulkintais graikiniais riešutais, druska ir pipirais. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis...

1. Brokolį išskaidykite žiedynais ir užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite bent 10 minučių. 2. Tuo metu supjaustykite pomidorus, suplėšykite salotos lapus, supjaustykite papriką šiaudeliais, svogūną griežinėliais. 3. Viską sudėkite į salotoms skirtą indą ir išmaišykite. Brokolį nusausinkite ir sudėkite į salotas, dar kartą išmaišykite. Pagardinkite sėklomis, druska ir...

1. Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje kartu su smulkintais pomidorais ir kopūsto lapais, kol šiek tiek apskrus. Pagardinkite persilado prieskoniais. 2. Lėkštėje sudėkite keptas daržoves, ant viršaus berkite kubeliais pjaustytą fetos sūrį. 3. Apibarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Apšlakstykite balzamiko padažu. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis...

1. Morką sutarkuokite. Kopūstą ir kaliaropę supjaustykite šiaudeliais. 2. Viską sumaišykite su konservuotais kukurūzais, smulkintais krapais, majonezu ir prieskoniais. 3. Pagardinkite saulėgrąžomis. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Burokėlį supjaustykite riekelėmis, sudėkite į puodelį ar nedidelį dubenėlį ir užpilkite balzamiko actu. Pamarinuokite bent 10 minučių, kartais vis pamaišydami. 2. Tofu apšlakstykite sojų padažu ir apkepinkite keptuvėje. Baigę kepti apibarstykite sezamų sėklomis. 3. Į lėkštę sudėkite plėšytas salotas, smulkintus pomidorus, saulėje džiovintus pomidorus, burokėlį. 4. Ant...