1. Į prieskonių grūstuvę suberkite rozmarinus, čiobrelius, druską ir pipirus, viską sugrūskite. Įspauskite česnaką ir citrinos sultis. 2. Marinatu ištepkite mėsą ir uždengtame dubenyje palikite marinuotis 2 valandoms. 3. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite kepti mėsą. Kepkite uždengę dangčiu apie 15 minučių.   REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir...

1. Mėsą supjaustykite kubeliais ir apie 10 minučių pakepinkite ant keptuvės. 2. Sudėkite apkeptą mėsą į puodą. 3. Supjaustykite kubeliais moliūgą, cukiniją ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje (uždengtoje dangčiu) apie 10 minučių. 4. Sudėkite apkeptas daržoves į puodą su vištiena. 5. Supilkite kokosų pieną, paskaninkite druska, pipirais, saldžiosiomis paprikomis ir...

1. Supjaustykite juostelėmis vištienos filė. Pagardinkite druska ir pipirais, apkepkite keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus. 2. Kai mėsa pradės šiek tiek skrusti, supilkite kokosų aliejų, įdėkite raudonėlių ar kitų patinkančių prieskoninių žolelių ir ant labai silpnos ugnies palikite kepti porai minučių, uždengę keptuvę dangčiu. 3. Sutarkuokite cukiniją...

1. Supjaustykite vištieną kubeliais ir apkepinkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. 2. Susmulkinkite salotas, supjaustykite kubeliais obuolį, supjaustykite smulkiavaisius pomidorus, sudėkite keptą vištieną ir viską gerai išmaišykite su šaukštu alyvuogių aliejaus. 3. Pabarstykite ispaninio šalavijo sėklomis ir paskaninkite druska pagal skonį....

1. Įkaitinkite keptuvę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Imbierą ir česnakus susmulkinkite, sumaišykite likusius prieskonius ir įtrinkite mėsą. Sudėkite į gilų kepimo indą. Jei turite laiko, galite palikti pasimarinuoti valandai, jei skubate – šaukite tiesiai į orkaitę. Kepkite, kol mėsa pradės skrusti. 3. Tuo metu pasiruoškite daržoves...

1. Įkaitinkite keptuvėje truputį aliejaus ir pakepinkite gabalėliais susmulkintą vištieną apie 10 minučių. 2. Nuplaukite špinatus, supjaustykite smulkiavaisius pomidorus ir sudėkite į lėkštę. 3. Sudėkite ant daržovių iškeptą mėsą. Pagardinkite viską druska, pipirais ir saldžiosiomis paprikomis....

1. Supilkite į trintuvą vandenį, obuolių actą, citrinos sultis, sudėkite sviestą, česnakus, garstyčias, druską ir pipirus. Po to suberkite saulėgrąžas. Gerai susmulkinkite iki vientisos masės.  2. Sudėkite avokadus ir vėl gerai  sutrinkite. Galite laikyti šaldytuve, sandariai uždarytame inde iki savaitės. Dera su salotomis, kiaušiniais,  košėmis ar kaip...

1. Įdėkite kiaušinių trynius į maišytuvą, ar dubenį ir maišykite, kol gausite tirštą masę. 2. Supilkite citrinos sultis,  garstyčias, druską ir pipirus, viską sumaišykite. 3. Labai lėtai pilkite aliejų, kol maišote mažu greičiu. Pradėkite nuo alyvuogių aliejaus. Aliejų po truputį lašinkite, kol mišinys pradės šviesėti. Tęskite, kol...