1. Salotas sudėkite į lėkštę. 2. Supjaustykite agurką, pomidorą, avokadą ir dėkite ant salotų. 3. Susmulkinkite fetos sūrį ir apibarstykite salotas. 4. Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, garstyčių grūdelius, citrinos sultis, medų ir išmaišykite. Gautą padažą užpilkite ant salotų. 5. Pagardinkite druska ir pipirais....

1. Supjaustykite burokėlius nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenėlį. 2. Susmulkinkite fetos sūrį, susmulkinkite riešutus ir apibarstykite burokėlius. 3. Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, garstyčių grūdelius, medų ir prieskonius. Užpilkite padažą ant burokėlių su feta....

1. Cukiniją supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į dubenį kartu su gražgarstėmis. 2. Susmulkinkite česnaką ir įberkite į dubenį. Apipilkite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. 3. Sutarkuokite sūrį ir apibarstykite salotas....

1. Kopūstą supjaustykite juostelėmis, česnaką susmulkinkite. 2. Svogūną, pipirą, krapus ir petražoles supjaustykite, sumaišykite su kopūstais. 3. Sumaišykite graikišką jogurtą, citrinos sultis, druską, smulkintą česnaką ir užpilkite ant kopūstų. Apiberkite džiovintais bazilikais....

1. Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite keptuvėje. 2. Kalafiorą ir morką smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite į keptuvę ir patroškinkite apie 10 minučių. 3. Susmulkinkite špinatus, sudėkite į keptuvę, patroškinkie dar kelias minutes. 4. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribotas....

1. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir romaninės salotos lapus, sudėkite į dubenį, berkite žirnelius. 3. Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, garstyčias, druską, pipirus ir smulkintą česnaką. Gautu padažu apliekite salotas ir išmaišykite. 4. Apibarstykite salotas graikiniais riešutais....

1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje kelias minutes. 2. Į keptuvę su cukinija suberkite žirnelius ir kepkite, kol žirneliai suminkštės. 3. Apkepusias daržoves sudėkite į lėkštę su špinatais, pagardinkite druska, pipirais, smulkintais džiovintais pomidorais ir apšlakstykite citrinos sultimis....