1. Burokėlį supjaustykite smulkiais gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje, kol suminkštės ir apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais. 2. Žirnelius užpilkite verdančiu vandeniu, atidėkite. 3. Lėkštėje išdėliokite plėšytus salotų lapus, ant jų riekelėmis pjaustytą avokadą, tuną ir nusausintus žirnelius. Galiausiai suberkite keptus burokėlius. 4. Salotas gardinkite prieskoniais, alyvuogių aliejumi ir...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Burokėlį susmulkinkite ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių. 3. Tuo tarpu sukapokite česnaką ir lengvai apkepinkite aliejuje. 4. Supjaustykite pievagrybius, sudėkite į keptuvę su česnakais ir apkepkite. 5. Dėkite moliūgo kubelius ir kepkite dar apie 6 minutes. Pagardinkite druska, pipirais. Galiausiai...

1. Smulkiai supjaustytus svogūną ir česnaką pakepinkite puode. 2. Sudėkite lęšius, apibarstykite kario milteliais. Pilkite sultinį, kokosų pieną ir užvirinkite, tada virkite ant silpnos ugnies, vis pamaišydami, apie 15 minučių. 3. Tuo tarpu pasmulkinkite pomidorus ir burokėlį nedideliais kubeliais. 4. Išvirusius lęšius pagardinkite kario prieskoniais, druska ir pipirais. 5....

1. Porą supjaustykite gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje kartu su smulkintu česnaku. 2. Briuselio kopūstus nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite. Virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. 3. Virtus briuselio kopūstus sumaišykite su poru ir česnaku, užpilkite sultiniu, kokosų pienu ir avižiniais dribsniais. Pagardinkite prieskoniais ir kmynais. Troškinkite 10 minučių. 4. Išvirus...

1. Svogūną ir česnaką pasmulkinkite ir apkepinkite puode su trupučiu aliejaus, kuriame ruošite troškinį. Ten pat sudėkite ir kelias minutes kartu apkepinkite kubeliais pjaustytą moliūgą. 2. Suberkite lęšius, įmaišykite paprikos miltelius, karį ir ciberžolę, viską užpilkite sultiniu. Troškinkite apie 10 minučių, tada suberkite pomidorus. Virkite dar...

1. Supjaustykite svogūną bei moliūgą ir pakepinkite su trupučiu aliejaus. 2. Sudėkite lęšius, pomidorų pastą ir smulkintą mango. Pagardinkite druska ir žiupsneliu aitriosios paprikos dribsnių. Supilkite sultinį, užvirinkite ir virkite uždengę 15 minučių ant vidutinės kaitros. 3. Sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, pagardinkite druska ir...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Brokolį išskirstykite žiedynais ir apvirkite. 3. Kiaušinius išplakite su jogurtu, prieskoniais. Suberkite brokolio žiedynus, tarkuotą sūrį ir gerai išmaišykite. 4. Masę supilkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 20 minučių. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Visas daržoves supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepinkite puode. 2. Užpilkite sultiniu, berkite avinžirnius ir troškinkite ant nedidelės kaitros apie 10 minučių. 3. Įdėkite špinatus ir prieskonius, pagardinkite citrinos sultimis ir petražolėmis. Dar kelias minutes patroškinkite. 4. Sriubą keliais paspaudimais sutrinkite elektriniu trintuvu, bet ne iki vientisos masės....

1. Brokolius išskaidykite žiedynais ir šiek tiek apvirkite. 2. Dubenyje sumaišykite smulkintus salotų lapus, pjaustytus pomidorus, brokolio žiedynus ir tarkuotą morką. Pagardinkite prieskoniais, aliejumi ir citrinos sultimis. 3. Tiekite lėkštėje, ant viršaus išdėliokite smulkintus silkės gabaliukus ir dar kartą pagardinkite prieskoniais ir citrinos sultimis. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Į dubenį sudėkite kiaušinius, druską ir pipirus. Viską gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite smulkiai tarkuotą sūrį ir dar kartą išplakite. 3. Špinatus supjaustykite, sudėkite į kiaušinio plakinį ir gerai išmaišykite. 4. Papriką supjaustykite smulkiais kubeliais. 5. Kepimo formą patepkite sviestu. Ant...