1. Smulkiai supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis. 2. Sudėkite morką, svogūną bei valgomąjį šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite, kol suminkštės. 3. Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad nepilnai apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes. 4. Vištieną įtrinkite prieskoniais. 5. Cukiniją ir pomidorus supjaustykite. 6. Į...

1. Smulkiai supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis. 2. Sudėkite morką, svogūną, šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite, kol daržovės suminkštės. 3. Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 min. 4. Jautieną įtrinkite prieskoniais. 5. Susipjaustykite cukiniją, papriką ir pievagrybius. 6. Į įkaitintą...

1. Vištienos krūtinėlę pamuškite bei įtrinkite prieskoniais ir leiskite kelias minutes pasimarinuoti. 2. Į kaitriai įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir dėkite krūtinėlę. Kepkite vartydami kol ji apskrus (apie 10 minučių). 3. Mėsai prieš baigiant kepti, į keptuvė sudėkite daržoves ir jas pašildykite (galite valgyti ir neapdorotas)....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. 2. Vištienos krūtinėlę įpjaukite pusiau ir išskleiskite, pamuškite, užberkite prieskonius. 3. Smulkiai supjaustykite pomidorus, baziliko lapus, fetą ir sūrį. 4. Visus 3 žingsnyje išvardintus ingredientus sumaišykite su varške ir dėkite į vištienos vidurį. 5. Krūtinėlės šonus susmaigstykite mediniais smeigtukais, kad masė liktų viduje. 6....

1. Krūtinėlę pamuškite ir įtrinkite prieskoniais. Leiskite kelias minutes pasimarinuoti. 2. Supjaustykite pievagrybius ir svogūną. 3. Į įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir dėkite krūtinėlę, pievagrybius su svogūnais. 4. Krūtinėlę kepkite vartydami kol ji apskrus (apie 10 minučių). 5. Prieš baigiant kepti krūtinėlę, į keptuvę sudėkite špinatų lapus kepinkite iki...

1. Užvirinkite vandenį. Berkite 1 a.š. druskos ir sudėkite kopūstų lapus. Uždenkite ir virkite 10 minučių. 2. Vištieną įtrinkite su prieskoniais. 3. Šiaudeliais supjaustykite morką, cukiniją, papriką. Susmulkinkite svogūną. 4. Į gerai įkaitintą keptuvę pilkite aliejų, dėkite vištieną ir visas daržoves. 5. Iškeptą vištieną susismulkinkite. 6. Į išvirtus kopūsto lapus...

1. Ant lašišos užpilkite citrinos sulčių, užtepkite garstyčių, užberkite prieskonių ir leiskite kelias minutes pasimarinuoti. 2. Į kaitriai įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir dėkite lašišą. 3. Žuvį kepkite vartydami kol ji apskrus (apie 5-7 minutes). 4. Prieš baigiant kepti žuvį, į keptuvę sudėkite daržoves ir jas pašildykite (galite...

1. Ant lašišos užpilkite citrinos sulčių, užtepkite garstyčių padažu ir berkite prieskonių. Kelias minutes pamarinuokite. 2. Supjaustykite pievagrybius ir svogūną. 3. Į kaitriai įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus ir dėkite lašišą ir pievagrybius su svogūnais. 4. Lašišą kepkite vartydami kol apskrus (apie 9 minutes). 5. Prieš baigiant kepti lašišą į...

1. Supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis. 2. Sudėkite morką, svogūną, šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite daržoves, kol suminkštės. 3. Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes. 4. Žuvį įtrinkite prieskoniais. 5. Supjaustykite pievagrybius. 6. Į įkaitintą keptuvę dėkite žuvį, pievagrybius,...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Žuvį įtrinkite prieskoniais. 3. Norimais gabalėliais supjaustykite pomidorus, svogūną ir apelsiną. 4. Į kepimo indą sudėkite apelsiną ir ant viršaus uždėkite žuvį. 5. Aplink žuvį suberkite likusias daržoves, apliekite šlakeliu aliejaus. 6. Kepkite orkaitėje 15 minučių....