1. Riešutus, imbierą, mėtas, aitriąją papriką ir kokosų pieną sutrinkite. Įberkite druskos, įpilkite citrinos sulčių. 2. Smulkiais kubeliais supjaustykite papriką, agurką ir saliero stiebą. Sudėkite juos į sriubą. ...

1. Supjaustytą svogūną pakepinkite svieste, sudėkite supjaustytą moliūgą, morką ir dar pakepinkite, kol apkeps ir suminkštės. 2. Įpilkite šilto virinto vandens, pašildykite, bet neužvirkite. 3. Pilkite apelsinų ir citrinų sultis. 4. Sudėkite likusius ingredientus, pasūdykite. 5. Viską supilkite į indą ir sutrinkite elektriniu plakikliu. 6. Pagardinkite grietinėle, ar tarkuotu kietuoju sūriu....

1. Visus ingredientus, išskyrus avokadą, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Naudokite rėžimą "pulsas" ir pamalkite iki grubios konsistencijos. 2. Paruoštą sriubą patiekite su avokadu. Jį galite supjaustyti kubeliais ir pabarstyti sriubą. 3. Jei norite, galite sriubą vos vos pašildyti (iki 40 laipsnių), tik jokiu būdu neužvirkite....

1. Nuvalykite žuvį, atskirkite nuo kaulo ir pavirkite 20 minutes su pjaustytu svogūnu. Išjunkite ugnį. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. 2. Muškite kiaušinį ir lėtai, plona srovele pilkite jį į karštą sriubą, lengvai pamaišydami, kad atsirastų baltos "gyvatėlės" iš kiaušinio baltymo ir sriuba taptų baltesnė. Pavirkite dar...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Nulupkite moliūgą ir supjaustykite kubeliais. 3. Sudėkite į skardą, apiberkite smulkintu česnaku ir pašlakstykite aliejumi. Pakepkite orkaitėje, kol suminkštės ir pradės skirtis sultys. 4. Supilkite į puodą kokosų pieną (naudojau kreminį), sudėkite pakeptą moliūgą. 5. Keptuvėje 1-2 minutes pakepinkite moliūgo sėklas...