1. Migdolus sumalkite trintuvu su kokosų drožlėmis. Įpilkite šaukštą vandens ir šaukštą kokosų aliejaus, suberkite datules, kakavą. Sutrinkite iki vientisos masės. 2. Suformuokite 1 centimetro plonumo pagrindą ir klokite į formą arba atskiras mažas formeles. 3. Įdarui susmulkinkite visus likusius ingredientus trintuvu. Jeigu reikia, įtarkuokite daugiau žaliosios...

1. Išlydykite kokosų aliejų ir suplakite su kokosų kremu bei klevų sirupu. 2. Pilkite kremą į indą. Apiberkite kremą šokoladu, pistacijomis, uogomis ir dėkite į šaldiklį. 3. Kremui sustingus, ištraukite ir sulaužykite į gabalėlius....

1. Ananasą, mangą ir kokosų pieną sutrinkite elektriniu trintuvu. 2. Uogas sutrinkite, berkite ispaninio šalavijo sėklas ir palikite brinkti. 3. Į stiklinę pilkite ananasų-mangų sluoksnį, ant jo atsargiai dėkite uogų sluoksnį ir apiberkite granato sėklomis....