1. Visus ingredientus, skirtus pagrindui, sutrinkite trintuvu, kol susiformuos lipni masė. Gautą masę sudėkite į kepimo formą, šaukštu išlyginkite paviršių ir šiek tiek prispauskite. 2. Visus ingredientus, skirtus įdarui, sutrinkite iki vientisos masės. Užpilkite masę ant torto pagrindo ir įdėkite į šaldiklį kelioms valandoms. Tortą galite...

1. Trintuvu sutrinkite linų sėmenis, kokosų drožles, anakardžius ir migdolų drožles, įberkite druskos. 2. Išlydykite kokosų aliejų, supilkite į riešutų masę ir viską gerai išmaišykite. 3. Atskirai trintuvu sutrinkite burokėlį, džiovintus abrikosus ir sumaišykite su riešutų mase, klevų sirupu ir citrinos sultimis. 4. Palaikykite masę šaldytuve apie 40...

1. Perpjaukite bananus perpus. 2. Truputį pabarstykite cinamonu. 3. Tepkite riešutų sviestą. 4. Apibarstykite moliūgo sėklomis, ožerskio uogomis ir kokosų drožlėmis. 5. Apšlakstykite balzaminiu actu arba klevų sirupu ir apiberkite kepintomis moliūgų sėklomis....