1. Kad padažas nebūtų pernelyg skystas, būtina nuvarvinti sutarkuotą agurką. Ištraukti skystį iš jo padeda druska. Sutarkuokite agurką stambia tarka. Sumaišykite tarkius su trupučiu druskos ir dėkite į sietelį, kad nuvarvėtų skysčiai. 2. Česnako skiltelę išspauskite spaustuku ar sutarkuokite. Sumaišykite su alyvuogių aliejumi. 3. Kai iš agurkų...

1. Išvirkite kruopas kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Cukiniją daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis ir susukite rožytes. 3. Sumaišykite bolivines balandas su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais. 4. Dėkite į dubenį, papuoškite cukinijų rožytėmis ir žalumynais. REKOMENDUOJAME Galite valgyti su mėgstamais riešutais ar uogomis....

1. Supjaustykite svogūnus smulkiais kubeliais, česnaką susmulkinkite. Imbiero šaknį nuskuskite ir sutarkuokite smulkia tarka. 2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sviestą, suberkite svogūnus, česnaką ir imbierą. Kepinkite ant vidutinės kaitros, kol suminkštės svogūnai. 3. Morkas smulkiai sutarkuokite. 4. Į puodą suberkite morkas, avižas ir užpilkite dviem stiklinėm vandens (morkos turi būti nedaug apsemtos)....

1. Išvirtus burokėlius supjaustykite kubeliais arba sutarkuokite. 2. Sutarkuokite obuolį, susmulkinkite svogūną. 3. Viską išmaišykite su avinžirniais. 4. Įpilkite šiek tiek mėgstamo nerafinuoto aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Jei norisi, galima įspausti citrinos sulčių....

1. Išvirkite ryžius kaip nurodyta ant pakuotės.  2. Sumaišykite visus ingredientus su virtais ryžiais. 3. Galima pagardinti indiškais prieskoniais, ar žiupsneliu maltos aitriosios paprikos. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....