1. Papriką, bulvę ir svogūną supjaustykite kubeliais. Kalafiorą iškaidykite žiedynėliais. Česnaką sukapokite. 2. Viską apkepinkite puode su trupučiu aliejaus kelias minutes ir užpilkite paruoštu sultiniu. 3. Kai bulvės išverda, sudėkite špinatų lapus, kario prieskonius, kokosų pieną ir druską, pipirus pagal skonį. Gerai išmaišykite ir pakaitinkite dar kelias...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Bulves supjaustykite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, kepkite orkaitėje 10 - 15 minučių. 3. Pomidorus supjaustykite pusiau. 4. Smulkiai supjaustykite krapus ir svogūnų laiškus. 5. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus. Padažą paplakite šluotele iki vientisos konsistencijos. 6....

1. Išvirkite lęšius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Pomidorus perpjaukite į kelias dalis, papriką ir svogūną supjaustykite kubeliais. Špinatus ir petražoles taip pat pasmulkinkite. 3. Virtus lęšius sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis ir žalumynais, įmaišykite konservuotus kukurūzus. 4. Pasiruoškite padažą, sumaišykite visus jam skirtus ingredientus, apliekite paruoštas salotas ir...

1. Lęšius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 30 minučių. 2. Išbrinkusius lęšius sutrinkite elektriniu trintuvu iki košės konsistencijos. Jei sunkiai trinasi įpilkite vandens. 3. Į lęšius dėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą burokėlį. Pagardinkite prieskoniais ir gerai sumaišykite. 4. Formuokite nedidelius paplotėlius ir kepkite keptuvėje su aliejumi iš...

1. Grikius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Brokolį išskaidykite žiedynais ir nublanširuokite. Nusausinkite. 3. Agurką, špinatus, petražoles, saulėje džiovintus pomidorus ir brokolį pasmulkinkite ir sumaišykite su virtais grikiais. 4. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir saulėgrąžomis....

1. Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Smulkiais žiedynais išskirstykite brokolį ir sudėkite į pasūdytą vandenį. Virkite apie 4 minutes. Apvirtą brokolį sumaišykite su grikiais. 3. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, išskobkite šaukštu ir kiek pasmulkinę įmaišykite į košę. 4. Kriaušę pasmulkinkite ir apkepkite keptuvėje su sviestu....

1. Morką, svogūną, cukiniją, česnaką, brokolį, moliūgą, kokosų pieną ir vandenį sutrinkite elektriniu maisto trintuvu. 2. Pilkite masę į puodą, berkite druską, pipirus ir pašildykite, bet neužvirkite (visos daržovėse esančios naudingos medžiagos aukštoje temperatūroje žūva). 3. Pilkite sriubą į dubenį, berkite supjaustytą avokadą ir paskaninkite prieskoninėmis žolelėmis....

1. Smulkintas morkas, svogūną ir česnakus nedideliame puode apkepiname su ghee sviestu. 2. Beriame prieskonius ir užpilame vandens, kad apsemtų. Troškiname, kol morkos suminkštės - apie 15 minučių. Tuomet, elektriniu trintuvu sutriname iki vientisos masės. Pilame kokosų pieną ir išmaišome....

1. Sutarkuokite kopūstą, supjaustykite kubeliais morką. 2. Pagardinkite faršą druska, pipirais, mėgstamomis žolelėmis, suformuokite nedidelius kukulius ir pakepinkite 5 minutes įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. 3. Kol kepa faršo kukuliai, užkaiskite puode vandenį ir kai užvirs sudėkite kopūstus, morkas. Pavirkite 5 minutes ir sudėkite kukulius. Pavirkite viską...