1. Išvirkite avižas kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Baigus virti įdėkite šaukštą graikiško jogurto. Sumaišykite. 3. Obuolį supjaustykite, pakepkite ant keptuvės, kai suminkštės apliekite medumi ar agavų sirupu. Pakepkite kelias minutes maišant. 4. Patiekite lėkštėje ir pagardinkite cinamonu....

1. Stiklainėlyje avižas užpilkite pienu ir gerai sumaišykite. Šiek tiek palaukite. 2. Sluoksniuokite ingredientus: ant viršaus užpjaustykite bananą, dėkite jogurtą sumaišytą su medumi ir ant viršaus riešutų sviestą. 3. Palikite per naktį uždengtą šaldytuve....

1.  Mangą sutrinkite blenderiu, arba jeigu labai prisirpęs šakute. 2. Sumaišykite avižas, jogurtą ir trintą mangą bei sėklas. Sudekite masę į norimą dubenėlį ar stiklainiuką. 4. Paliekite nakčiai šaldytuve. 5. Ryte galite paskaninti uogomis ar kokosų drožlėmis bei riešutais....