1. Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Burokėlį ir svogūną supjaustykite ir apkepinkite keptuvėje kelias minutes. 3. Į lėkštę sudėkite lapinius kopūstus, apkepintas daržoves ir virtus grikius. 4. Paruoškite padažą - sumaišykite citrinos sultis, alyvuogių aliejų, medų, garstyčias, druską ir pipirus....

1. Avokadą supjaustykite nedidelėmis riekelėmis ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Avokadui pakepus porą minučių, įberkite saują sėklų. Pakepkite dar 3 minutes. Baigus kepti pasūdykite. 2. Susmulkinkite salotas ir pomidorus. Sudėkite į dubenį. 3. Ant salotų ir pomidoriukų sudėkite avokadą su sėklomis....

1. Iškepkite kiaušinius, pagardinkite prieskoniais. 2. Avokado vidų supjaustykite kubeliais. Tai galite padaryti taip: į delną paimkite avokado puselę ir su peiliu pjaukite tiesią liniją iki avokado sienelės ir taip supjaustykite horizontaliai ir vertikaliai. 3. Iškeptą kiaušinį dėkite į avokado šerdelę ir viską pagardinkite prieskoniais. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir...

1. Išplakite kiaušinius, įberkite truputį druskos (jei norisi saldumo - įpilkite porą šaukštų klevų sirupo). 2. Į išplaktus kiaušinius suberkite miltus, įpilkite pieno ir supilkite išlydytą sviestą. 3. Viską gerai išmaišykite ir kepkite blynelių keptuvėje. 4. Sutrinkite braškes ir patiekite prie blynelių....

1. Išvirkite kiaušinius. 2. Paskrudinkite šoninę. 3. Į lėkštę sudėkite rukolą, pjaustytą papriką ir svogūną. 4. Nuluptus kiaušinius perpjaukite per pusę ir sudėkite ant salotų. 5. Pagardinkite traškiomis šoninės riekelėmis ir padažu....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 1. Kalafiorą supjaustykite griežinėliais. 2. Sumaišykite aliejų (sviestą) su prieskoniais ir aptepkite juo griežinėlius. 3. Viską dėkite į kepimo skardą kepkite apie 15-20 minučių. 4. Patiekdami apibarstykite šviežiais žalumynais. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Į dubenį sudėkite špinatus ir smulkintus salotų lapus. 2. Supjaustykite svogūną ir braškes, sudėkite į dubenį su salotomis. 3. Paruoškite padažą: sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, garstyčių sėklas, druską ir pipirus. Ant salotų užpilkite padažą. 4. Viską apibarstykite aguonomis ir smulkintais migdolais....