1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Ispaninio šalavijo sėklas užpilkite nedideliu kiekiu vandens, išmaišykite ir palaukite apie 15 minučių, kol išbrinks. 3. Sumaišykite visus birius produktus kartu. 4. Išlydykite kokosų aliejų ir šokoladą, sumaišykite kartu. 5. Sutarkuokite burokėlį, sumaišykite visus produktus kartu ir kepkite orkaitėje apie 40...

1. Šokoladą sutarkuokite. 2. Augalinį pieną pakaitinkite su datulėmis apie 4 minutes. 3. Į plaktuvą supilkite augalinį pieną su datulėmis, mėlynes, rikotos sūrį, vanilę ir sutrinkite iki vientisos masės. 4. Į gautą masę įmaišykite tarkuotą šokoladą ir įdėkite į šaldiklį 4-5 valandoms. 5. Prieš valgydami palaikykite kambario temperatūroje apie...

1. Gliaudytas pistacijas ir mirkytas datules sutrinkite elektriniu trintuvu, kol masė sukibs į "kamuolį". 2. Išimkite tešlą ir įspauskite žaliosios citrinos sulčių bei įtarkuokite žievelę. 3. Gerai viską išmaišykite ir drėgnomis rankomis formuokite nedidelius rutuliukus. Juos apvoliokite likusiuose pistacijų trupiniuose....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Ispaninio šalavijo sėklas užmerkite su trupučiu vandens ir palaikykite 15 minučių, kol išbrinks.  3. Nutarkuokite citrinos žievelę. Nulupkite likusią citrinos žievelę ir supjaustykite citriną. 4. Sudėkite į maisto trintuvą pjaustytą citriną, tarkuotą žievelę, ispaninio šalavijo sėklas, mirkytus džiovintus abrikosus, kokosų...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Moliūgą sutrinkite trintuve. Morką sutarkuokite. Kokosų aliejų ištirpinkite. Visus ingredientus sumaišykite, supilkite gautą masę į formelę. 3. Kepkite orkaitėje apie 25-30 minučių....