1. Cukiniją sutarkuokite ir gerai nusunkite skystį. 2. Įmuškite kiaušinį ir suberkite mocarelos sūrį. 3. Įdėkite sutrintą avokadą ir viską pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite gautą masę. 4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suformavę nedidelius paplotėlius, dėkite kepti. 5. Kepkite, kol apskrus abi pusės. 6. Patiekite su graikišku jogurtu. REKOMENDUOJAME Valgyti...

1. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, burokine tarka tarkuotas morkas, kalendrą bei miltus. Gautą mišinį pagardinkite druska ir pipirais. 2. Keptuvėje pašildykite aliejų. Jam įkaitus į keptuvę įpilkite 2 šauktus gauto mišinio. Kepkite, kol blynai taps rusvi, maždaug 3 minutes vieną blyno pusę. Iškeptą blyną padėkite ant popierinio...

1. Cukiniją sutarkuokite ir į gautą masę suberkite druską. Leiskite pastovėti 2-5 minutes, kol iš cukinijos išsiskirs vanduo. 2. Į atskirą dubenėlį įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytus žalumynus, svogūną, prieskonius ir miltus, viską išmaišykite. 3. Su rankomis, ar per marlę iš cukinijos išspauskite vandenį. Vandenį...

1. Nulupkite moliūgą ir sutarkuokite. 2. Įmuškite kiaušinius ir sudėkite tarkuotą sūrį. 3. Susmulkinkite česnaką ir svogūną, sudėkite į dubenį su kitais ingredientais, pagardinkite prieskoniais ir viską gerai išmaišykite. 4. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus (jo įpilti nedidelį kiekį ir su servetėle ištepti keptuvę). 5. Kepkite kiekvieną blynelių pusę...

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Kalafiorą kartu  su  svogūnu susmulkinkite maisto trintuvu, sumaišykite su avinžirnių miltais, druska ir česnaku (galite naudoti česnako miltelius). 3. Į gautą masę įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. 4. Formuokite blynelius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje apie 30- 35  minutes. 5. Valgykite su pasirinktomis daržovėmis....

1. Brokolį nuplikykite karštu vandeniu, susmulkinkite trintuvu, sutarkuokite sūrį, įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus, prieskonius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. 2. Galite pagardinti natūraliu jogurtu ar grietine. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribotas. PASTABA: Jeigu blynelių masei trūksta lipnumo ar ji gavosi per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens (1-2...

1. Supjaustykite svogūną, pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės. 2. Moliūgą supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į keptuvę, pagardinkite prieskoniais ir pakepkite. 3. Lėkštėje išdėliokite špinatų lapus, sudėkite moliūgą ir svogūnus, apibarstykite granato sėklomis ir migdolų riešutais. 4. Paruoškite padažą: sumaišykite jogurtą, alyvuogių aliejų, medų ir citrinos sultis, pagardinkite druska ir...

1. Griežinėliais supjaustykite porą ir cukiniją, sutarkuokite morką. Daržoves pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais. 2. Lėkštėje išdėliokite lapinio kopūsto lapus, ant jų uždėkite pakepintas daržoves ir per pusę supjaustytus smulkiavaisius pomidorus. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite smulkinta aitriąja paprika....