1. Išvirkite grikius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Išvirusius grikius sumaišykite su pienu, ispaninio šalavijo sėklomis, sirupu ir prieskoniais. Maišydami kaitinkite, kol košė išbrinks. 3. Įberkite razinų, gerai išmaišykite. 4. Dėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite skiltelėmis pjaustytą obuolį. Gardinkite riešutų sviestu ir migdolų drožlėmis....

1. Išvirkite ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Brokolį išskaidykite žiedynais ir pakepinkite keptuvėje, įspauskite česnaką. 3. Migdolų drožles apkepinkite sausoje keptuvėje, kol šiek tiek apskrus. 4. Į lėkštę berkite virtus ryžius, ant viršaus dėkite keptus brokolius, pabarstykite migdolų drožlėmis. Pagardinkite druska ir pipirais. 5. Apšlakstykite iš alyvuogių aliejaus,...

1. Vištieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais. 2. Papriką supjaustykite šiaudeliais, brokolį pasmulkinkite žiedynais. 3. Sumaišykite visus padažo ingredientus. 4. Keptuvėje iškepkite vištieną, tuomet suberkite daržoves, riešutus ir pakepinkite dar 2 minutes. 5. Supilkite padažą, maišydami pakaitinkite apie minutę. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Porą pjaustykite žiedais, pomidorus ir pievagrybius pasmulkinkite į kelias dalis. 2. Viską suberkite į dubenį, įpjaustykite krapų, pagardinkite druska ir pipirais. 3. Dėkite mėgstamo majonezo ir gerai išmaišykite. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Puode apkepinkite smulkintą svogūną. Tuomet dėkite tarkuotą morką, smulkintą pomidorą, česnaką ir maišydami pakepinkite dar kelias minutes. 2. Užpilkite sultiniu ir ant nedidelės kaitros virkite apie 10 minučių. 3. Lašišą supjaustykite stambiais kubeliais ir berkite į puodą, kartu dėkite alyvuoges, pagardinkite prieskoniais ir virkite dar 10...

1. Vištienos filė išmuškite mėsos muštuku. Pagardinkite prieskoniais. 2. Išplakite kiaušinį. Miltus sumaišykite su kokosų drožlėmis. 3. Išmuštą mėsą pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltų ir kokoso mišinyje ir apkepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. 3. Paruoškite padažą ir garnyrą.  Sumaišykite majonezą, krienus ir pomidorų pastą. Garnyrui...

1. Išvirkite ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Keptuvėje apkepinkite smulkintus svogūną ir česnaką. Berkite smulkintą salierą, morką ir dar kelias minutes pakepinkite. 3. Į apkeptas daržoves berkite beveik išvirusius ryžius, smulkintą lapinį kopūstą, užpilkite sultiniu ir kokosų pienu. Troškinkite apie 10 minučių. 4. Išvirusį troškinį gardinkite druska...

1. Nuplikykite žirnelius karštu vandeniu. Atidėkite. 2. Cukiniją skustuku supjaustykite plonais griežinėliais ir šiek tiek apkepinkite keptuvėje, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais. 3. Lėkštėje išdėliokite mocarelos sūrį, keptus cukinijų griežinėlius ir žirnelius. 4. Užberkite druskos, pipirų, užpilkite alyvuogių aliejaus, balzamiko acto. 5. Gardinkite smulkintais graikiniais riešutais. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis...

1. Atskirai išvirkite kiaušinį ir morką. 2. Svogūną ir agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais. 3. Išvirusią morką sutarkuokite, sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis. 4. Dėkite konservuotą tuną, majonezą, pagardinkite prieskoniais ir viską gerai išmaišykite. 5. Tiekite lėkštėje, ant viršaus dėkite pjaustytą virtą kiaušinį. REKOMENDUOJAME Valgykite su mėgstamomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Įkaitinkite orkaitę grilio režimu iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Dubenyje sumaišykite rozmariną, trintą česnaką, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, tarkuotą citrinos žievelę, druską ir pipirus. 3. Sudėkite kubeliais pjaustytą lašišą ir marinuokite 10 minučių. Į tą patį marinatą sudėkite pomidorus. 4. Suverkite žuvį ir pomidorus ant iešmelių, palikdami...