1. Išvirkite pupeles kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Susmulkinkite česnaką, svogūną, papriką ir pakepinkite keptuvėje kelias minutes. 3. Supilkite konservuotus pomidorus, suberkite pupeles, pagardinkite prieskoniais, patroškinkite dar kelias minutes. 4. Sudėkite troškinį į dubenėlį, papuoškite krapais. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribotas....

1. Išmirkytus žirnius berkite į puodą, užpilkite vandeniu, užvirkite. 2. Ugnį sumažinkite ir pridengę dangčiu virkite tol, kol išvirs. 3. Nupilkite beveik visą vandenį ir sutrinkite elektriniu trintuvu. 4. Dėkite sviestą, pipirus, druską ir dar kartą pertrinkite. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Sutarkuokite morkas (galite apkepti), susmulkinkite datules, petražoles. 2. Pakepinkite ir susmulkinkite riešutus. Sumaišykite medų, citrinų sultis ir aliejų. 3. Viską sumaišykite su avinžirniais, berkite prieskonius ir užpilkite padažu. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Pupeles išvirkite kaip nurodykite ant pakuotės. 2. Kalafiorą susmulkinkite ir šiek tiek apkepinkite. 3. Išvirtas pupeles truputį paskrudinkite su kalafioru. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską sudėkite į lėkštę. 4. Ant ghee sviesto pakepinkite svogūną, česnaką ir pomidorus. Sudėkite smulkintą aitriąją papriką. Patroškinkite su sojos padažu, apibarstykite petražolėmis.  5....

1. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite česnaką ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 5 minutes, kol gražiai apskrus. 2. Avinžirnius, sumaišykite su kepintomis morkomis, pabarstykite migdolais, pagardinkite druska, pipirais, kuminu, ciberžole ir dar kartą viską gerai išmaišykite....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. 2. Išvirkite lęšius kaip nurodyta ant pakuotės. 3. Paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklytes ir atidėkite. 4. Saliero stiebą supjaustykite smulkiais kubeliais, pastarnoką sutarkuokite burokine tarka. 5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite kvapiąją ferulą, daržoves, pjaustytą česnaką. 6. Suberkite ciberžolę, paprikų miltelius, maltą kalendrą. Kepkite...

1. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite galiukus. 2. Į miltus įberkite ciberžolės, saldžiųjų paprikų miltelių, druskos ir išmaišykite. 3. Pupeles apvoliokite miltuose ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Kad ruošiamos pupelės suminkštėtų, kelioms minutėms uždenkite keptuvę dangčiu. Kepkite apie 12 minučių. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir...

1. Lęšius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Susmulkintą česnaką kelias minutes pakepkite alyvuogių aliejuje. 3. Į stiklinę verdančio vandens dėkite lęšius, apkepintą česnaką, susmulkintą pomidorą ir šaldytų daržovių mišinį (daržoves prieš tai  atšildykite). 4. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį ir uždengę dar pavirkite 4 minutes. 5. Išjunkite ugnį, sudėkite prieskonius ir žalumynus, pagardinkite druska. 6. Palaikykite uždengę dar 5 minutes. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribojamas....

1. Cukiniją supjaustykite storesniais griežinėliais ir apkepinkite keptuvėje iš abiejų pusių. Pagardinkite druska ir pipirais. 2. Morką sutarkuokite, česnaką išspauskite ir viską sumaišykite su varške, graikišku jogurtu, krienais, krapais ir prieskoniais. 3. Gautą masę tepkite ant keptų cukinijos griežinėlių. 4. Pagardinkite agurkų skiltelėmis ir sezamų sėklomis....

1. Baklažaną supjaustykite riekelėmis ir apibarstykite druska, palikite kelioms minutės ir tuomet servetėle nusausinkite išsiskyrusį skystį. 2. Baklažaną apkepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol šiek tiek suminkštės ir apskrus. 3. Lydytą sūrį sumaišykite su trintu česnaku, smulkintais saulėje džiovintais pomidorais, krapais ir prieskoniais. 4. Masę tepkite ant kepto...