1. Nulupkite ir sutarkuokite saliero gumbą šiaudeliais. 2. Supjaustykite kininį kopūstą / salotas ir saliero stiebą. 3. Griežinėliais supjaustykite agurkus, susmulkinkite krapus. 4. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir viską išmaišykite....

1. Kiekvieną sluoksnį ruoškite atskirai, viską darykite pagal šią eigą:  2. Apatinis sluoksnis: sutarkuokite šviežią morką ir sumaišykite su pjaustytomis slyvomis, majonezu, druska. 3. 2 sluoksnis: tarkuotą sūrį sumaišykite su smulkintu česnaku ir majonezu. 4. 3 sluoksnis: tarkuotą burokėlį sumaišykite su majonezu ir slyvomis. 5. Salotų viršų patepkite majonezu...

1. Kopūstą supjaustykite plonais, ilgais gabalėliais. 2. Morką sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite su kopūstu, citrinos sultimis, druska, pipirais ir kaip reikiant išmaigykite. 3. Slyvas supjaustykite nedideliais gabalėliais. Riešutus pasmulkinkite. 4. Sumaišykite visus ingredientus su majonezu, patarkuokite citrinos odelės, gardinkite pipirais ir žalumynais....