1. Keptuvėje išlydykite kokosų aliejų ir pakepkite maltą vištieną. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies. Iškeptą vištieną apibarstykite prieskoniais ir pagardinkite druska. 2. Supjaustykite papriką, svogūną ir pomidorus. 3. Sumaišykite alyvuogių aliejų, medų, citrinos sultis ir druską. 4. Į indą sluoksniuokite paprikas, svogūnus, iškeptą vištieną, pomidorud, salotas, apiberkite...

1. Pusę morkos, svogūno, poro ir krapų susmulkinkite maisto trintuvu. Sumaišykite su malta mėsa, ciberžole, mairūnu, druska ir pipirais. 2. Supjaustykite visas likusias daržoves. 3. Puode pakepinkite garstyčių grūdelius ir kalendrą. 4. Užklokite puodo dugną vienu daržovių sluoksniu, tuomet dėkite mėsos sluoksnį ir vėl daržovių sluoksnį. 5. Viską apipilkite trintais pomidorais. 6....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Cukiniją supjaustykite į penkias dalis ir šaukšteliu, ne iki galo, išskobkite minkštimą. Turėtų būti tarsi dubenėliai.  3. Susmukinkite išskobtą cukinijų minkštimą, svogūną, česnaką ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite druską ir pipirus, gerai išmaišykite. 4. Įdarykite cukinijas malta mėsa ir sudėkite...

1. Sudėkite į maisto trintuvą kopūstą, špinatus ir svogūną, viską susmulkinkite. 2. Įmuškite kiaušinį, suberkite tarkuotą mocarelą, prieskonius, viską gerai išmaišykite. 3. Formuokite blynus ir kepkite keptuvėje po 5 minutes iš abiejų pusių....

1. Grikius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.  2. Burokėlį supjaustykite ir pakepkite kelias minutes keptuvėje su balzaminiu actu. 3. Svogūną ir grybus pakepkite keptuvėje atskirai. 4. Suberkite prieskonius, viską gerai išmaišykite. 5. Suberkite grikius ir burokėlius, vėl viską gerai išmaišykite. 6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis petražolėmis ir smulkintais lazdyno riešutais....