1. Nuskuskite agurką, išpjaukite sėklas, jei jos didelės ir vandeningos. Supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su varške, druska, pipirais bei krapais. 2. Silkę supjaustykite gabalėliais. Kiaušinius išplakite su šaukštu vandens, ar pieno. 3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite kiaušinius ir nuolat maišant kepkite maždaug minutę, kol kiaušiniai iškeps. 4....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. 2. Pagal skonį lašišą įtrinkite druska ir pipirais. Kepkite žuvį įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių. 3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje trumpai apkepkite česnaką, svogūną, pjaustytą žiedais ir smulkintus krapus. Viską išmaišykite. 4. Sudėkite žuvį į lėkštę ir apibarstykite kepta mase, kaparėliais ir šalia...

1. Kiaušinį kietai išvirkite. Kai kiaušinis atvės, jį susmulkinkite. Agurką smulkiai supjaustykite. 2. Nupjaukite citrinų viršų ir šaukštu išskobkite jų vidų. 3. Dubenėlyje išmaišykite grietinę su garstyčiomis, citrinų sultimis, druska ir pipirais. Sudėkite smulkintą tuną, kiaušinį, agurką, krapus ir išmaišykite. 4. Mišrainę dėkite į išskobtas citrinas, papuoškite krapais....

1. Pomidorus, agurką ir papriką supjaustykite. 2. Gilesnėje lėkštėje išmaišykite salotas su daržovėmis. Viską apšlakstykite padažu ir išmaišykite. 3. Ant viršaus patiekite žuvį. Taip pat, galite nuo žuvies nuimti odelę, išimti kaulus ir susmulkinus, gabalėliais ją sudėti ant salotų viršaus....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Nuplautą ir nusausintą žuvį dėkite ant folijos, pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite aliejumi. 3. Šiaudeliais supjaustykite daržoves, apiberkite jas druska ir pipirais. 4. Dėkite daržoves ant žuvies ir pašlakstykite aliejumi ir actu. 5. Standžiai suvyniokite į foliją ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių....

1. Smulkiai supjaustykite silkę ir agurką bei susmulkinkite krapus ir svogūnų laiškus. 2. Visus ingredientus sumaišykite su varške ir kefyru. Pagardinkite druska ir pipirais. REKOMENDUOJAME Valgyti su patinkančiomis daržovėmis ir žalumynais. Jų kiekis neribotas....

1. Kalmarų žiedus išėmus iš kameros nuplaukite ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę, kartu sudėkite ir kukurūzų burbuoles. Kepkite apie 10 minučių, kol šiek tiek apskrus. 2. Šalia papjaustykite smulkiavaisius pomidorus, ar kitas jums patinkančių daržoves, salotas. 3. Viską pagardinkite tailandietiškais, ar kitais mėgstamais prieskoniais....

1. Į puodą įpilkite truputį vandens ir užvirkite. Įstatykite indą su skylutėmis (skirtą virti garuose), sudėkite lašišą, uždenkite dangčiu ir garinkite apie 15-20 minučių. 2. Salotų lapus sumaišykite su citrinos sultimis, aliejumi ir pipirais. Viską sudėkite į lėkštę kartu su likusiais ingredientais....

1. Vištieną įtrinkite šaukštu alyvuogių aliejaus, apibarstykite prieskoniais, kepkite įkaitintoje keptuvėje, arba orkaitėje, kol gražiai apskrus. 2. Susmulkinkite riešutus, česnaką, pomidorus ir petražolių lapelius, viską sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais....

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. 2. Nuskuskite morkas. Aptepkite jas medumi (nebūtina). 2. Apvyniokite morkas šoninės juostelėmis ir kepkite orkaitėje, kol šoninė apskrus. 3. Iškepusias morkytes pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.   REKOMENDUOJAME Galite valgyti su mėgstamomis daržovėmis. Jų kiekis neribojamas....