16 Lap – Sumuštinukai su tunu
Ingredientai:
1 pomidoro (didelio)
80 g tuno savo sultyse (konservuoto)
1 nedidelės morkos
1/2 svogūno
1 v.š. majonezo (receptas?)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
1 pomidoro (didelio)
80 g tuno savo sultyse (konservuoto)
1 nedidelės morkos
1/2 svogūno
1 v.š. majonezo (receptas?)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad jis sugertų sultis, palaikykite 10 minučių.
- Nuvarvinkite vandenį nuo tuno ir sudėkite į dubenį, išskirstykite šakute.
- Nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite morką, nulupkite ir susmulkinkite svogūną bei krapus. Sudėkite į dubenį su tunu.
- Įberkite druskos, pipirų, įdėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
- Ant pomidorų griežinėlių viršaus uždėkite tuno užtepėlę.
No Comments