03 Geg – Salotos su feta ir garstyčiomis
Ingredientai:
6 pomidorų (smulkiavaisių)
1 agurko
1/2 avokado (nebūtina)
30 g fetos sūrio
saujos mėgstamų salotų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 v.š. balzaminio acto
1 v.š. garstyčių (grūdėtųjų)
1/2 v.š. citrinos sulčių
1/2 v.š. medaus
druskos, pipirų pagal skonį
6 pomidorų (smulkiavaisių)
1 agurko
1/2 avokado (nebūtina)
30 g fetos sūrio
saujos mėgstamų salotų
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 v.š. balzaminio acto
1 v.š. garstyčių (grūdėtųjų)
1/2 v.š. citrinos sulčių
1/2 v.š. medaus
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Salotas sudėkite į lėkštę.
- Supjaustykite agurką, pomidorą, avokadą ir dėkite ant salotų.
- Susmulkinkite fetos sūrį ir apibarstykite salotas.
- Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, garstyčių grūdelius, citrinos sultis, medų ir išmaišykite. Gautą padažą užpilkite ant salotų.
- Pagardinkite druska ir pipirais.
No Comments