03 Geg – Cukinijos ir žirnelių salotos
Ingredientai:
200 g cukinijos
1/2 stiklinės žalių žirnelių
1 (saujos) špinatų / kitų salotos lapų
3 saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
200 g cukinijos
1/2 stiklinės žalių žirnelių
1 (saujos) špinatų / kitų salotos lapų
3 saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje kelias minutes.
- Į keptuvę su cukinija suberkite žirnelius ir kepkite, kol žirneliai suminkštės.
- Apkepusias daržoves sudėkite į lėkštę su špinatais, pagardinkite druska, pipirais, smulkintais džiovintais pomidorais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
No Comments