03 Geg – Burokėliai su feta ir riešutais
Ingredientai:
120 g burokėlio virto / žalio
30 g fetos sūrio
graikinių / kitų riešutų pagal skonį
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. obuolių acto
1 a.š. garstyčių (grūdėtųjų)
1/2 a.š. medaus
druskos, pipirų pagal skonį
120 g burokėlio virto / žalio
30 g fetos sūrio
graikinių / kitų riešutų pagal skonį
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. obuolių acto
1 a.š. garstyčių (grūdėtųjų)
1/2 a.š. medaus
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
5 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
5 minučių
- Supjaustykite burokėlius nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenėlį.
- Susmulkinkite fetos sūrį, susmulkinkite riešutus ir apibarstykite burokėlius.
- Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, garstyčių grūdelius, medų ir prieskonius. Užpilkite padažą ant burokėlių su feta.
No Comments