– Burokėliai su feta ir riešutais

Ingredientai:
120 g burokėlio virto / žalio
30 g fetos sūrio
graikinių / kitų riešutų pagal skonį
1 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 a.š. obuolių acto
1 a.š. garstyčių (grūdėtųjų)
1/2 a.š. medaus
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
5 minučių

  • Supjaustykite burokėlius nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenėlį.
  • Susmulkinkite fetos sūrį, susmulkinkite riešutus ir apibarstykite burokėlius.
  • Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų, obuolių actą, garstyčių grūdelius, medų ir prieskonius. Užpilkite padažą ant burokėlių su feta.
No Comments

Post A Comment