-Žuvies sriuba su avokadu

Ingredientai:
500 ml vandens
100 g lašišos / upėtakio file
1 nedidelio svogūno
1 kiaušinio
1 nedidelio avokado
svogūnų laiškų pagal skonį
druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių

  • Nuvalykite žuvį, atskirkite nuo kaulo ir pavirkite 20 minutes su pjaustytu svogūnu. Išjunkite ugnį. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
  • Muškite kiaušinį ir lėtai, plona srovele pilkite jį į karštą sriubą, lengvai pamaišydami, kad atsirastų baltos "gyvatėlės" iš kiaušinio baltymo ir sriuba taptų baltesnė. Pavirkite dar 1 minutę.
  • Šiek tiek atvėsinkite ir pilkite į  lėkštes. Avokadą supjaustykite stambiais gabalėliais ir suberkite į sriubą. Viršų puoškite smulkintais žalumynais.
No Comments

Post A Comment