16 Sau -Žuvies sriuba su avokadu
Ingredientai:
500 ml vandens
100 g lašišos / upėtakio file
1 nedidelio svogūno
1 kiaušinio
1 nedidelio avokado
svogūnų laiškų pagal skonį
druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių pagal skonį
500 ml vandens
100 g lašišos / upėtakio file
1 nedidelio svogūno
1 kiaušinio
1 nedidelio avokado
svogūnų laiškų pagal skonį
druskos, pipirų ir mėgstamų žolelių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
25 minučių
- Nuvalykite žuvį, atskirkite nuo kaulo ir pavirkite 20 minutes su pjaustytu svogūnu. Išjunkite ugnį. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.
- Muškite kiaušinį ir lėtai, plona srovele pilkite jį į karštą sriubą, lengvai pamaišydami, kad atsirastų baltos "gyvatėlės" iš kiaušinio baltymo ir sriuba taptų baltesnė. Pavirkite dar 1 minutę.
- Šiek tiek atvėsinkite ir pilkite į lėkštes. Avokadą supjaustykite stambiais gabalėliais ir suberkite į sriubą. Viršų puoškite smulkintais žalumynais.
No Comments