17 Sau – Sluoksniuota burokėlių mišrainė
Ingredientai:
200 g burokėlių (žalių)
2 skiltelių česnako
1/2 morkos
30 g kietojo sūrio (tarkuoto)
4 graikinio riešuto puselių (mirkytų)
5 slyvų (džiovintų)
1 v.š. majonezo (receptas?)
druskos, pipirų pagal skonį
200 g burokėlių (žalių)
2 skiltelių česnako
1/2 morkos
30 g kietojo sūrio (tarkuoto)
4 graikinio riešuto puselių (mirkytų)
5 slyvų (džiovintų)
1 v.š. majonezo (receptas?)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
10 minučių
- Kiekvieną sluoksnį ruoškite atskirai, viską darykite pagal šią eigą:
- Apatinis sluoksnis: sutarkuokite šviežią morką ir sumaišykite su pjaustytomis slyvomis, majonezu, druska.
- 2 sluoksnis: tarkuotą sūrį sumaišykite su smulkintu česnaku ir majonezu.
- 3 sluoksnis: tarkuotą burokėlį sumaišykite su majonezu ir slyvomis.
- Salotų viršų patepkite majonezu ir puoškite smulkintais riešutais.
No Comments