– Žuvis su paprikų padažu

Ingredientai:
120 g menkės filė / kitos žuvies
druskos, pipirų pagal skonį
(saujos) mėgstamų salotų lapų
pomidorų (smulkiavaisių)
?Padažui:
1 paprikos
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
2 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 skiltelės česnako
1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Žuvį apibarstykite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti, kol ruošite padažą.
  • Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes, pasmulkinkite ir apkepkite keptuvėje arba orkaitėje, kol suminkštės.
  • Į elektrinį trintuvą dėkite visus padažui skirtus ingredientus ir keptą papriką. Trinkite iki vientisos masės. Jei masė per tiršta - galite įpilti daugiau aliejaus.
  • Iškepkite žuvį. Tiekite su paruoštu padažu ir daržovėmis.
No Comments

Post A Comment