09 Geg – Žuvis su paprikų padažu
Ingredientai:
120 g menkės filė / kitos žuvies
druskos, pipirų pagal skonį
(saujos) mėgstamų salotų lapų
pomidorų (smulkiavaisių)
?Padažui:
1 paprikos
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
2 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 skiltelės česnako
1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų pagal skonį
120 g menkės filė / kitos žuvies
druskos, pipirų pagal skonį
(saujos) mėgstamų salotų lapų
pomidorų (smulkiavaisių)
?Padažui:
1 paprikos
1 avokado
1/2 citrinos sulčių
2 v.š. alyvuogių aliejaus / kito aliejaus
1 skiltelės česnako
1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Žuvį apibarstykite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti, kol ruošite padažą.
- Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes, pasmulkinkite ir apkepkite keptuvėje arba orkaitėje, kol suminkštės.
- Į elektrinį trintuvą dėkite visus padažui skirtus ingredientus ir keptą papriką. Trinkite iki vientisos masės. Jei masė per tiršta - galite įpilti daugiau aliejaus.
- Iškepkite žuvį. Tiekite su paruoštu padažu ir daržovėmis.
No Comments