– Žuvis su morkų piurė

Ingredientai:
150 g baltos / kitos žuvies
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
4 pievagrybių / kitų grybų
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsinų
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis.
  • Sudėkite morką, svogūną, šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite daržoves, kol suminkštės.
  • Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes.
  • Žuvį įtrinkite prieskoniais.
  • Supjaustykite pievagrybius.
  • Į įkaitintą keptuvę dėkite žuvį, pievagrybius, žirnelius ir šaukštą aliejaus. Apkepinkite žuvį iš abiejų pusių 6 minutes.
  • Į trintuvą sudėkite išvirtas morkas, supilkite apelsinų sultis. Trinkite iki vientisos konsistencijos.
No Comments

Post A Comment