21 Gru – Žirnelių salotos su riešutais +
Ingredientai:
200 g žalių žirnelių / šaldytų
1 didelės morkos
2 v.š. jogurto (graikiško)
saujos anakardžių riešutų
citrinpipirių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
200 g žalių žirnelių / šaldytų
1 didelės morkos
2 v.š. jogurto (graikiško)
saujos anakardžių riešutų
citrinpipirių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Garuose apvirkite morką ir žirnelius. Supjaustykite morką kubeliais.
- Anakardžius pasmulkinkite trintuve arba peiliu. Jei norisi, galite truputį pakepinti keptuvėje.
- Sumaišykite riešutus su žirneliais ir morkomis, pagardinkite jogurtu ir prieskoniais.
No Comments