08 Vas – Vištienos kepsneliai
Ingredientai:
120 g vištienos (file)
1 kiaušinio
50 g kokosų drožlių
2 v.š. kokosų / kitų miltų
1/2 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1 v.š. majonezo (receptas?)
1 a.š. krienų
1 a.š. pomidorų pastos
5 pomidorų (smulkiavaisių)
1 agurko (trumpavaisio)
1/4 poro
saujelės iceberg salotų
šiek tiek krapų
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių pagal skonį
120 g vištienos (file)
1 kiaušinio
50 g kokosų drožlių
2 v.š. kokosų / kitų miltų
1/2 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1 v.š. majonezo (receptas?)
1 a.š. krienų
1 a.š. pomidorų pastos
5 pomidorų (smulkiavaisių)
1 agurko (trumpavaisio)
1/4 poro
saujelės iceberg salotų
šiek tiek krapų
citrinos sulčių pagal skonį
druskos, pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių
- Vištienos filė išmuškite mėsos muštuku. Pagardinkite prieskoniais.
- Išplakite kiaušinį. Miltus sumaišykite su kokosų drožlėmis.
- Išmuštą mėsą pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltų ir kokoso mišinyje ir apkepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Paruoškite padažą ir garnyrą. Sumaišykite majonezą, krienus ir pomidorų pastą. Garnyrui supjaustykite pomidorus ir agurką, sumaišykite su plėšytais salotos lapais. Pagardinkite krapais, citrinos sultimis ir prieskoniais.
- Kepsnelius tiekite lėkštėje su paruoštu garnyru ir padažu.
No Comments