– Vištiena su morkų piurė

Ingredientai:
120 g vištienos krūtinėlės
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
5 pomidorų (smulkiavaisių)
80 g cukinijos
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsino
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
2 žmonėms
Recepto laikas:
15 minučių

  • Smulkiai supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis.
  • Sudėkite morką, svogūną bei valgomąjį šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite, kol suminkštės.
  • Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad nepilnai apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes.
  • Vištieną įtrinkite prieskoniais.
  • Cukiniją ir pomidorus supjaustykite.
  • Į įkaitintą keptuvę pilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, dėkite vištieną, cukiniją, žirnelius ir pomidorus. Apkepinkite vištieną iš abiejų pusių 6 minutes.
  • Į trintuvą sudėkite išvirtas morkas, supilkite apelsinų sultis. Trinkite iki vientisos konsistencijos.
No Comments

Post A Comment