26 Bal – Vištiena su morkų piurė
Ingredientai:
120 g vištienos krūtinėlės
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
5 pomidorų (smulkiavaisių)
80 g cukinijos
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsino
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
120 g vištienos krūtinėlės
1 didelės morkos
60 g šaldytų žirnelių
5 pomidorų (smulkiavaisių)
80 g cukinijos
1/2 nedidelio svogūno
1/2 apelsino
1 kubelio natūralaus daržovių sultinio
prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
2 žmonėms
Recepto laikas:
15 minučių
2 žmonėms
Recepto laikas:
15 minučių
- Smulkiai supjaustykite morką ir svogūną. Išsispauskite apelsino sultis.
- Sudėkite morką, svogūną bei valgomąjį šaukštą aliejaus į puodą ir apkepinkite, kol suminkštės.
- Į puodą pilkite verdantį vandenį, kad nepilnai apsemtų daržoves, dėkite sultinio kubelį. Troškinkite 6 minutes.
- Vištieną įtrinkite prieskoniais.
- Cukiniją ir pomidorus supjaustykite.
- Į įkaitintą keptuvę pilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, dėkite vištieną, cukiniją, žirnelius ir pomidorus. Apkepinkite vištieną iš abiejų pusių 6 minutes.
- Į trintuvą sudėkite išvirtas morkas, supilkite apelsinų sultis. Trinkite iki vientisos konsistencijos.
No Comments