11 Geg V | Čili troškinys
Ingredientai:
100 g maltos mėsos
150 g smulkintų pomidorų (konservuotų)
1/2 paprikos
100 g konservuotų raudonųjų pupelių
1/2 svogūno
1 v.š. pomidorų pastos
1 skiltelės česnako
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį
20 g kietojo sūrio (tarkuoto)
100 g maltos mėsos
150 g smulkintų pomidorų (konservuotų)
1/2 paprikos
100 g konservuotų raudonųjų pupelių
1/2 svogūno
1 v.š. pomidorų pastos
1 skiltelės česnako
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį
20 g kietojo sūrio (tarkuoto)
Recepto porcija:
1 žmogui
1 žmogui
- Vištieną pakepkite ant sausos keptuvės. Atskirai pakepkite supjaustytas daržoves, dėkite prieskonius ir pomidorų pastą.
- Į puodą sudėkite konservuotus pomidorus, iškepusią mėsą, pupeles ir daržoves. Pilkite vandens pagal skonį. Virkite apie 20 minučių.
- Tortiliją supjaustykite ir pakepkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje kelias minutes.
- Tiekite lėkštėje, pabarstykite sūriu.
No Comments