22 Geg V | Avinžirnių troškinys (troškinys pavadinime nelabai tinka)
Ingredientai:
80 g avinžirnių konservuotų (perplautų ir nusausintų)
50 g šparaginių pupelių
1 pomidoro
(saujos) špinatų
30 g kietojo sūrio (tarkuoto)
druskos, pipirų pagal skonį
80 g avinžirnių konservuotų (perplautų ir nusausintų)
50 g šparaginių pupelių
1 pomidoro
(saujos) špinatų
30 g kietojo sūrio (tarkuoto)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
1 žmogui
- Avinžirnius ir šparagines pupeles apkepkite keptuvėje su prieskoniais.
- Sudėkite smulkintą pomidorą, špinatus, išmaišykite ir dar šiek tiek pakaitinkite.
- Patiekite lėkštėje, apibarstykite sūriu.
No Comments