24 Bal – Troškinys su lęšiais
Ingredientai:
70 g lęšių*
150 g baklažano
4 pievagrybių / kitų grybų
1 morkos
1/2 svogūno
150 g pomidorų padažo / trintų pomidorų
mėgstamų prieskonių pagal skonį
70 g lęšių*
150 g baklažano
4 pievagrybių / kitų grybų
1 morkos
1/2 svogūno
150 g pomidorų padažo / trintų pomidorų
mėgstamų prieskonių pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Išsivirkite lęšius kaip nurodyta ant pakuotės.
- Smulkesniais kubeliais susipjaustykite baklažaną ir morką.
- Į gerai įkaitintą keptuvę pilkite aliejaus, sudėkite baklažaną ir morkas.
- Supjaustykite svogūną ir pievagrybius bei sudėkite į keptuvę su kitomis daržovėmis troškinkite uždengus dangčiu 10 minučių.
- Dėkite į keptuvę pomidorų padažą bei prieskonius ir sumaišykite su daržovėmis.
No Comments