15 Vas – Trinta kreminė morkų sriuba
Ingredientai:
3 morkų
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1/3 kokosų pieno
1/3 a.š. džiovinto čiobrelio
druskos, pipirų pagal skonį
3 morkų
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1/3 kokosų pieno
1/3 a.š. džiovinto čiobrelio
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Smulkintas morkas, svogūną ir česnakus nedideliame puode apkepiname su ghee sviestu.
- Beriame prieskonius ir užpilame vandens, kad apsemtų. Troškiname, kol morkos suminkštės - apie 15 minučių. Tuomet elektriniu trintuvu sutriname iki vientisos masės. Pilame kokosų pieną ir išmaišome.
No Comments