28 Bal – Trinta burokėlių sriuba
Ingredientai:
350 g burokėlių (virtų)
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1/2 stiklinės augalinio pieno / vandens
1/2 v.š. rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų pagal skonį
350 g burokėlių (virtų)
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
1/2 stiklinės augalinio pieno / vandens
1/2 v.š. rūkytos paprikos miltelių
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Puode apkepinkite smulkintą svogūną ir česnaką.
- Sudėkite smulkintus burokėlius ir užpilkite tiek vandens, kad apsemtų daržoves. Virkite, kol suminkštės svogūnai.
- Sudėkite smulkintus burokėlius ir užpilkite tiek vandens, kad apsemtų daržoves. Virkite, kol suminkštės svogūnai.
No Comments