17 Lap – Tofu troškinys
Ingredientai:
100 g kieto tofu
1/2 skardinės konservuotų pomidorų
100 ml kokosų pieno
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
2 v.š. pomidorų pastos
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. ciberžolės
1 a.š. kario prieskonių
1/2 a.š. imbiero miltelių
100 g kieto tofu
1/2 skardinės konservuotų pomidorų
100 ml kokosų pieno
1/2 svogūno
1 skiltelės česnako
2 v.š. pomidorų pastos
1 v.š. klevų / agavų sirupo
1 a.š. ciberžolės
1 a.š. kario prieskonių
1/2 a.š. imbiero miltelių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių
- Nusausinkite tofu, supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Keptuvėje su šlakeliu riebalų pakepinkite smulkintus svogūnus, imbierą, česnaką, kol suminkštės.
- Suberkite visus prieskonius ir pomidorų pastą, išmaišykite ir pakepkite dar minutėlę.
- Supilkite smulkintus pomidorus, kokosų pieną, sirupą ir tofu gabalėlius, patroškinkite ant nedidelės kaitros kelias minutes.
No Comments