17 Lap – Tofu salotos
Ingredientai:
100 g kieto tofu
1/3 paprikos
100 ml smulkintų pomidorų (konservuotų)
1/2 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/4 poro
baziliko pagal skonį (šviežio ar džiovinto)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
100 g kieto tofu
1/3 paprikos
100 ml smulkintų pomidorų (konservuotų)
1/2 a.š. rūkytos paprikos miltelių
1/4 poro
baziliko pagal skonį (šviežio ar džiovinto)
krapų pagal skonį (šviežių ar džiovintų)
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
1 žmogui
Recepto laikas:
20 minučių
- Nusausinkite tofu ir supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Suberkite smulkintą porą, papriką, kepinkite, kol suminkštės. Supilkite konservuotus pomidorus, prieskonius ir troškinkite kelias minutes.
- Pasiruoškite salotų lapus, ir ant jų dėkite tofu įdarą.
- Apibarstykite smulkintais krapais.
No Comments