– Tofu salotos su burokėliais

Ingredientai:
100 g tofu
1 burokėlio (virto)
5 pomidorų (smulkiavaisių)
2 saulėje džiovintų pomidorų (aliejuje)
1 v.š. sojos padažo
1 v.š. balzaminio acto
(saujos) mėgstamų salotų lapų
sezamo sėklų pagal skonį
petražolių / kitų žolelių pagal skonį
druskos, pipirų pagal skonį
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
15 minučių

  • Burokėlį supjaustykite riekelėmis, sudėkite į puodelį ar nedidelį dubenėlį ir užpilkite balzamiko actu. Pamarinuokite bent 10 minučių, kartais vis pamaišydami.
  • Tofu apšlakstykite sojų padažu ir apkepinkite keptuvėje. Baigę kepti apibarstykite sezamų sėklomis.
  • Į lėkštę sudėkite plėšytas salotas, smulkintus pomidorus, saulėje džiovintus pomidorus, burokėlį.
  • Ant viršaus dėkite keptą tofu. Pagardinkite petražolėmis ir prieskoniais.
No Comments

Post A Comment