– Tofu iešmeliai

Ingredientai:
150 g sojų sūrio
1/2 a.š. maltų pipirų
1 v.š. aliejaus kepimui (alyvuogių ar ghee)
patinkančių įvairių daržovių
Recepto porcija:
1 žmogui
Recepto laikas:
30 minučių

  • Sojų sūrį supjaustykite 1-1,5 cm. storio kvadratėliais. Kubeliais supjaustykite pasirinktas daržoves ir verkite ant iešmelių, pramaišiui su sūrio gabalėliais. Iešmelio turinį gerai suspauskite, kad nebūtų tarpų ir pabarstykite druska.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Dėkite iešmelius ir apkepkite visas keturias iešmelio puses po 1-2 minutes ant nedidelės ugnies. Kepkite uždengę keptuvę, kad daržovės suminkštėtų.
  • Baigiant kepti pabarstykite maltais juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.
No Comments

Post A Comment